Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A barátnőm fent volt nálam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm fent volt nálam (ismerkedési fázis), rámjött a nagydolog, és mondtam neki, hogy utána lezuhanyzok, miért lepódött meg?

Figyelt kérdés

Szarás után mindig lezuhanyzok ha lehetőségem van rá, mert csak úgy érzem magam tisztának.

Mi ezen a meghökkentő?

Akkor mit fog szólni, ha szex után is egyből megyek tisztálkodni (meg sokszor előtte is)?

2022. szept. 20. 09:23
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
79%

Mondjuk nekem az furcsa, hogy szex előtt mennyien nem szoktak. Olyankor van orál is? Mert anélkül oké, de én le nem szopnék senkit aki nem tisztálkodott előtte, és nem is hagynám hogy engem nyaljanak úgy. A pisi ízét ugynanis nem lehet teljesen letörölni papírral, kakáról már nem is beszélve. Most hogy ez mennyi órában, az mindegy is, de amikor már valaki pisilt, akkor nekem orál előtt alap a mosdás. Megint csak nem kell egész test, de legalább a nemiszervet.

Utána meg azért szoktam, mert folyik belőlem a cucc, meg ha jó volt a buli, akkor mindenhol is nyálas meg egyéb váladékos vagyok. És igen, meg is izzadok. Sokkal jobban mint pl a busz után futásban.

2022. szept. 20. 17:24
 22/28 anonim ***** válasza:
27%

21 Végülis kinek mi... Nyilván egy műszálas alsóban eltöltött meleg nap után senki (normális) ember fiának vagy lányának eszébe nem jut orálozni, ez alap. De számomra például elképesztően hangulatgyilkos lenne, ha a kvázi nem lenne spontán szex, mert mindig be kell mosakodni előtte.

De mondom, mindenki úgy csinálja, ahogy neki meg a párjának jó.

2022. szept. 20. 17:32
 23/28 anonim ***** válasza:
90%
Igen, ezt is megértem amúgy, mert tényleg ezzel elveszik a spontaneitás. Nálam szex lehet, csak orál nem. Pláne nem úgy, hogy a férfi csinálja nekem. Csak az járna a fejemben, hogy nem vagyok-e rossz ízű.
2022. szept. 20. 17:39
 24/28 anonim ***** válasza:
46%
Bexartál hogy dugni kell? 😂
2022. szept. 20. 18:32
 25/28 anonim ***** válasza:
50%
Undorító 25L
2022. szept. 20. 18:45
 26/28 anonim ***** válasza:
Addig megmondtad neki, hogy mit csináljon? Így, ezzel a stílussal mondtad meg neki? Mi lesz, ha esetleg, ha összejön a szex, és anál lesz a vége?
2022. szept. 20. 19:00
 27/28 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem nincs pisi íze semminek, főleg, mert nem is tudom, milyen, nincs különbség. Volt már, hogy megkértem egy exem, hogy mossa meg magát, de nyár volt, szerencsétlen beizzadt alul:)

Alapvetően olyannal szexelek, akinek bírom a testszagát, és alul sem büdös egészséges ember. És fogalmam sincs, te milyen vizeletízt érzel, nekem fogalmam sincs, az milyen:) Egyáltalán nincs különbség, ezért nem is értem, miről beszélsz. Gondolom már behaluzod, hogy "vizeletízű a pénisze", annyira rá vagy feszülve. Egy olyan sráccal voltam, akinek nem szerettem egy órával zuhanyzás után sem a testének az illatát, de rá nem is vágytam szexuálisan, inkább, mint ember szerettem, nem is működött a dolog.

Utána én csak megtörlöm magam, ha van lehetőségem(este van) zuhanyzok, de egyébként nem érzem koszosnak magam, hiszen letöröltem a nyálat meg minden mást.

Ráadásul én kifejezetten szeretem az általam vonzónak tartott emberek bőrének az illatát, az nem ugyanolyan zuhanyzás után, mert akkor csak a tusfürdőt érzed, kell egy pár óra, mire olyan rájuk jellemző, kellemes illatuk lesz.

A spontaneitás eszembe sem jutott, de ja, azt is kiöli az egészből. Már fürödtem most este, meg tegnap is, direkt megszagoltam magam, kellemes, egészséges illatom volt, és egy nap nem elég ahhoz, hogy "túrós" legyen az ember. Amúgy fogalmam sincs, hogy hívják azt a fehér cuccot, de az nőknél, és férfiaknál is szokott lenni, ha nem fürdenek sokáig, de egy nap kevés hozzá. Egyáltalán nem vagyok koszos, vagy kellemetlen szagú a nap végére.

2022. szept. 20. 19:34
 28/28 anonim ***** válasza:
50%
Én ha mentem valakihez, mindig megtiszteltem azzal hogy lefürdök. Ugyanaz, mint a randinál. Mint ahogy valaki koszos lakásban érzi jól magát, valaki meg tisztában, itt is megmutatkozik az igényesség. Most nem arról van szó, hogy minden pisilés után fürödjön le, de nagy vécénél már érthetőbb. Volt hogy rászóltam valakire, hogy vágja be magát a kádba, mert büdös. Lehet hogy elsőre nem értette, de megcsinálta. Ha én tudok igényes lenni, akkor más is, aztán mehetnek a dolgok.
2022. szept. 21. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!