Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm fent volt nálam (ismerkedési fázis), rámjött a nagydolog, és mondtam neki, hogy utána lezuhanyzok, miért lepódött meg?
Szarás után mindig lezuhanyzok ha lehetőségem van rá, mert csak úgy érzem magam tisztának.
Mi ezen a meghökkentő?
Akkor mit fog szólni, ha szex után is egyből megyek tisztálkodni (meg sokszor előtte is)?
A vécézés utáni zuhanyzás még oké, de ismerkedés fázisban azért meredek.
Azoktól az emberektől viszont egyenesen viszolygok, akik lépten-nyomon tisztogatják magukat. Nálam például kizáró ok, ha valaki mindig minden szex előtt zuhanyozni akar, és az is kiábrándító, amikor szex után rögtön rohan lemosni magáról a... mit is? Na hagyjuk.
4
Miért is? Ha valaki izzadt, büdös, bepállott, az menjen és zuhanyozzon le, de ne azért mert szexelés lesz, hanem mert így kényelmes neki...
Kib@szott igénytelen lehetsz te is, meg a csajaid is, ha nap közben büdösek vagytok, és csak szex előtt mosakodtok.
5. Ez nagyon erőltetett, próbálod kiforgatni a mondandóm!
Igen, szerinted aki egész nap büdös meg igénytelen, majd pont a szex előtt fürdik le! Kissé ellentmondásos a szöveged.
Aki mindig koszos, az a szex előtt SE fürdik le, mert nem is érzi magan, hogy bűzös, pont mint te.
Azért döbbent le, mert ilyent még egy barátnőnek se mondunk hogy te elmész most 💩rni. Vágod pajti?
Mondhattad volna hogy ,,figyu ki megyek a mosdóba mindjárt jövők"
Látom a kultura ki+szta a biztosítékot.
6
Hát ja, nekem is ellentmondásosnak tűnik, ezért hívtam fel rá a figyelmet. Viszont te jöttél itt a büdös picsával, én csak továbbvittem az ostoba gondolatmenetedet, amiről joggal feltételeztem, hogy saját tapasztalatból táplálkozik.
Ha valaki elég igénytelen, hogy büdösen, mocskosan, izzadtan töltse a napját, az miért zuhanyozna szex előtt? Aki meg igényes arra, hogy napközben is tiszta legyen, az szintén miért zuhanyozna közvetlenül szex előtt?
Illetve te miért érvelsz büdös picsával? Ezek szerint, ha te vagy a csajaid nem zuhanyoznátok KÖZVETLENÜL szex előtt, akkor büdösek lennétek. Konkrétan ezt jelenti, hülyegyerek... Rohadt igénytelen lehetsz.
9
Nem-nem, csak közben törölték a kommentjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!