Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ötletek hogy oldjam ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ötletek hogy oldjam ezt a kellemetlen szitut meg? Valami poénnal üssem el a dolgot? Segítség pls. :)

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy itt vagyok a pasimnál, itt fogok aludni, ebédeltünk együtt, aztán átjött pár ismerős. Reggel még otthon voltam nagyvécén de ki tudja miért az ebéd hát hogy fogalmaztak szép nőiesen, eléggé "megfingat". Komolyra fordítva nagyon tekeri a gyomromat a dolog, itt van jópár ismerős, tudtok valami frappánsat mondani hogy küszöböljem ki azt viccesen, hogy vécézhessek? Nem túl nagy a lakás, minden nesz kihallatszódik kb., egyetlen csaj vagyok stb...

Tudom természetes dolog de na, értitek sztem...

2021. okt. 9. 17:28
 1/10 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem bemész a wc-re és elintézed a dolgot, mint egy felnőtt ember. aki meg kifele menet szóvá meri tenni, annak mélyen a szemébe nézel miközben felemeled a bal kezedet ökölbe szorítva, és a középső ujjadat kinyújtva. Majd addig tartod ezt a pozíciót, míg kínjában vérvörös fejjel a saját levében fog megfulladni.
2021. okt. 9. 17:40
 2/10 anonim ***** válasza:
93%

Fogod magad, és elmész wcre.

Ha egy haverra jönne rá, azt nem zavarná, és menne.

2021. okt. 9. 17:53
 3/10 anonim ***** válasza:
90%
a természet majd megoldja.. vagy a wc-n vagy a szoba közepén, nem fogja érdekelni hogy hol vagy és ki van a közeledben
2021. okt. 9. 18:19
 4/10 anonim ***** válasza:
90%
Ha ez segít, amikor pukiznál wc-n, megyék a fenekedhez egy wc papírt, letompítja a hangot.
2021. okt. 9. 18:32
 5/10 anonim ***** válasza:
56%

"Na, indítsd el a "bombázórepülők lebombázzák Drezdát" videót max hangerőn, én is megyek bombázni ha HAHA"

"Jó volt az ebéd, délbe, megnézem mi lett belőle BVHAHAHA"

(Épp játszotok és ő a "megfingatott a játék" kifejezést használja, mire te, "Engem meg az ebéd, DHAHAHAH"

De ne, ilyeneket se mondj. Kérd meg, hogy hallgasson valami zenét, akár fülesen is, mert téged ez zavar. Ez nem baj, sokakat zavar pl. engem is zavarna, ha más hallgatja, ahogy szarok. Meg nem lehet ellazulni sem, ami a jó szaráshoz kell, nem véletlen kínlódnak annyian az "irodai budin" sok helyen - idióták, nem tudnak hazáig várni, egy jó szarásra?

2021. okt. 9. 18:41
 6/10 anonim ***** válasza:
85%

Mint a japán csajok: dolog előtt , és közben húzd le a WC-t

Konicsiva 😆

2021. okt. 9. 18:41
 7/10 anonim ***** válasza:
91%
Nem vagyok japán,de én is így csinálom ha épp muszáj máshol wc-re mennem.Előtte is közben is lehúzom.
2021. okt. 9. 19:17
 8/10 anonim ***** válasza:
5%

Mikor összejöttem a pasimmal, szerencsém volt, mert amíg dolgozni ment, eltudtam osonni toalettre, illetve nem is kellett lopakodni, tök egyedül maradtam... Csak arra ügyeltem, hogy mivel a wc ablaka nyitva volt, ne keltsek azért feltűnést.

Te meg lazán jelentsd be, hogy mosdószünetet kérsz, közben full hangerőn indíts valami videót vagy zenét odabent. Jobb ötletem nincs. 😄

2021. okt. 9. 20:04
 9/10 anonim ***** válasza:
27%
Egyszer csak kérdezd meg: "Fiúk, ti szoktatok fingani?" Majd mondják, hogy persze. Ekkor ereszd el a galambot, és kédezz újra: "Így, ugye?"
2021. okt. 10. 13:04
 10/10 anonim ***** válasza:
62%

Vidd a telefonod,indítsd el hangosan valami zenét, folyamatosan húzd le a WC-t.

Ha ezt nem akarod akkor énekelj, köhögj, krákogj... stb.

2021. okt. 10. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!