Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A barátnőm fent volt nálam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm fent volt nálam (ismerkedési fázis), rámjött a nagydolog, és mondtam neki, hogy utána lezuhanyzok, miért lepódött meg?

Figyelt kérdés

Szarás után mindig lezuhanyzok ha lehetőségem van rá, mert csak úgy érzem magam tisztának.

Mi ezen a meghökkentő?

Akkor mit fog szólni, ha szex után is egyből megyek tisztálkodni (meg sokszor előtte is)?

2022. szept. 20. 09:23
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
68%
Kérdező: Remélem a kérdésed kamu. Ha pedig igaz, akkor remélem az a lány lelép tőled. Ha meg nem, akkor szimplán a csaj is valami beteg. De az írásodból ítélve nem beteg. Szóval remélem tiplizik tőled te kis sz ros 😁😁
2022. szept. 20. 10:07
 12/28 anonim ***** válasza:
74%

Fú, ez szakító indok, már, ha egyáltalán járnátok.

Eleve úgy kezdődik, hogyha van rá lehetőséged. Mikor a barátnőkezdeményed ott van nálad, akkor NINCS rá lehetőséged. Anyám..

Tarts nedves törlőkendőt a mosdóban, ha ennyire tisztaságmániás vagy, a legtöbben csak wc papírt használnak, de nedves törlőkendő még beleférős kategória.

Nem normális székelésenként úgy érezni, hogy zuhanyoznod kell, különben rossz/koszos érzésed lesz, normális emberek csak megtörlik magukat.

Nem normális szex után úgy érezni, hogy zuhanyoznod kell, bár ha durván megizzadsz, akkor oké, de ez az a fok, amikor futottál a busz után, vagy rohantál a munkahelyedre, még bőven "beleférős" izzadság-elviselési szint.

Szex előtt sem kell mindig, a legtöbb ember nem koszos:) Néha különleges alkalmakon oké, de amúgy nem. Én a helyedben elgondolkoznék azon, hogy kényszeres vagyok-e(az vagy), és hogy milyen területeken jön ez elő. Az ilyen emberek általában hipochonderek is, valószínű van olyan betegséged, amit dokik nem látnak, mert nincs is(erre szokták adni az autoimmun betegséget ilyen olyan mérhetetlen maguknak előidézett tünetekkel pl).

Gondolom más területeken is voltak nehézségeid, nehezen fogadnak el az emberek, stb.. kezeltesd, ez kényszerbetegség, és több területen megmutatkozik, minél inkább hagyod elhatalmasodni.

2022. szept. 20. 12:05
 13/28 anonim ***** válasza:
80%

Én is meglepődtem. Ritka az ilyen, elsore furcsa. Szerintem nem tudnam megszokni.

Amugy meg isnerkedesi fazisban a fenti dolgok egyiket se jelentjuk be. Ha ismerkedsz egy lannyal es nalad van az legyen az a kategoria amikor nincs lehetoseged

2022. szept. 20. 12:10
 14/28 anonim ***** válasza:
58%

Nekem ezen az oldalon kell megtudnom, hogy szex előtt nem mindenki fürdik.

Én olyan pipa voltam a pasira akiről tudtam, hogy előző este fürdött, de aznap amikor találkoztunk és szexelni készültünk még nem. És mondta, hogy nem koszos és én is tudom, hogy nem koszos ennyi idő alatt de akkor is. Milyen már úgy nyalni, szopni egymást...

2022. szept. 20. 12:15
 15/28 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem sincs lehetőséged zuhanyozni, amikor épp vendég van nálad. Akkor sem, ha a kiszemelted az.

Gondolhatja azt is, hogy totál életképtelen vagy, ha sz.rás után nem bírsz ki fürdés nélkül egy órát (vagy x időt), amíg ott van.

2022. szept. 20. 13:03
 16/28 anonim ***** válasza:
97%
Ismerkedési fázisban gondolom még kb. idegen a lány, és egy sima nagywc-zés miatt ott ül a kanapén ca. fél órát egyedül. Érthető hogy meglepődik.
2022. szept. 20. 14:56
 17/28 anonim ***** válasza:
16%

14es, miért, zuhanyzásnál hogyan lesz tisztább a férfi? Nem mossa ki a húgycsövét belülről, szopni ugyanolyan. Egyébként én reggelente zuhanyzom, ritkán este fürdök. Nem koszolódik be, és nem is büdösödik be az ember pár óra zuhanynélküliségtől városban. Ha előtte állatokat etetett a tanyán, meg mittudomén, építkezésről jön, akkor oké, de úgy, hogy egész nap állt/ült irodában, intézményben? Izzadni se volt lehetősége.

Tessék, te is kényszeres vagy:)

Nyáron, ha esetleg "bepálós" bugyi van rajtam(műszálas), akkor mondjuk megmosom magam, de egyébként nem izzadok be, nem vagyok büdös, meg semmi. Ha valami van, intim törlőkendőt lehet használni, de ez már a nagyon max kategória, ráadásul annak rossz íze van.

2022. szept. 20. 16:08
 18/28 anonim ***** válasza:
61%
17. De igen. A férfiaknak ott a bőr alatt egyet sem ismertem akinek este fürdéstől másnap este fürdésig semmi, de semmi szaga ne legyen.
2022. szept. 20. 16:12
 19/28 anonim ***** válasza:
89%

18

De nem arról van szó, hogy valaki 24 órája nem fürdött, ne adj isten még melegben is volt és leizzadt... Olyankor nyilván minden igényes ember lefürdik AKÁR SZEXEL, AKÁR NEM.

Az viszont felfoghatatlan, hogy egyesek miért jönnek ezzel a "milyen undorító büdösen szexelni" dumával. Hát jóbarát, ezek szerint te büdösen üldögélsz otthon, ha épp nincs szex? Netán zuhanyzás után néhány órával már büdös vagy? Akkor ott valami komoly egészségügyi probléma húzódhat a háttérben.

Nekem mindig itt sántít ezeknek a hallatlanul igényes embereknek a narratívája.

Az ember nyilván ugyanígy a szájápolásra is ügyel. Fogat mos napona kétszer-háromszor, fogselymezik, öblöget, ha olyat eszik, utána soron kívül megmossa a fogát vagy bekap egy rágót, de könyörgöm, nem fog minden smárolás előtt fogat mosni, mert életszerűtlen, és mert egészséges embernek a semmitől nem büdös a szája.

2022. szept. 20. 16:50
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Én is mindig lecsapatom magam utána vízzel (nálunk gyerekként volt bidé, ezt szoktam meg), de ehhez nem kell kompletten lezuhanyozni, elég a célterületet. Bejelenteni meg pláne nem kell.
2022. szept. 20. 17:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!