Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon illúzió romboló ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon illúzió romboló ha egy lánynak hiányzik egy foga?

Figyelt kérdés
Jövő hétvégén találkozom egy sráccal egy buliban ami amolyan randi féle lesz (nem az első tali de még csak ismerkedünk) viszont annyi bajom van hogy edzésen szájba vágott véletlen a csapattársám amitől kiesett egy fogam ráadásul elég látható helyen felül jobb oldalon. Ha mosolygok nagyon látszik. Kértem időpontot fogászatra viszont csak későbbre adtak így kénytelen vagyok így elmenni. Mit tennétek a helyemben? Kikértem a legjobb barátnőm tanácsát de ő 10 percig folyamatosan röhögött rajta szóval nem nagyon nyugtatott meg. Esetleg ha vannak itt fiúk hogy reagálnátok erre a szitura?

2022. szept. 18. 17:39
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha a srác is tudja akkor nem lesz gond.
2022. szept. 18. 17:41
 2/22 anonim ***** válasza:
73%
Én a fogászat után mennék csak el a talira.
2022. szept. 18. 17:45
 3/22 A kérdező kommentje:
Nem tud róla
2022. szept. 18. 17:45
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
nem, srácként én is így vagyok vele, van látható helyen egy törött fogam, természetesen amint engedi a keret, megcsináltatom, de találkoztam már úgy lánnyal, hogy mindketten kitört fogúak voltunk, pedig nem tudtuk egymásról a találkozó előtt, jót nevettünk rajta :D
2022. szept. 18. 17:50
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

#3 Mond el neki, hogy történt ilyen baleset, és cikinek érzed a helyzetet, de már van időpontod a fogorvoshoz. Nem az az illuzióromboló, hogy valakinek ideiglenesen hiányzik egy foga, hanem mikor nem fogalkozik vele, és hagyja tönkremenni a fogsorát.

Meg fogja érteni a srác a helyzetet, mert tudja, hogy ez csak átmeneti állapot.

2022. szept. 18. 17:51
 6/22 anonim ***** válasza:
93%
Hatostól hátrafelé senki nem veszi észre. Ötös határeset, a négyestől előrébb lévőek hiánya viszont nagyon feltűnő, magyarázat hiányában erősen proli jelleget ad az egyénnek.
2022. szept. 18. 17:57
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Inkább elmondanám előre, hogy esett (ki). Más ha ápolatlannak tart és más, ha edzettnek :)
2022. szept. 18. 18:03
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is hiányzik csak nekem bal oldalt. Ha picit mosolygok úgy nem lászik, viszont ha nevetek akkor igen. Nem volt még keretem rá hogy megcsináltassam. Az én páromat nem zavarta. Ha meglesz rá a keret akkor mindenképpen csináltatom.
2022. szept. 18. 18:16
 9/22 anonim ***** válasza:
6%

Szerintem ha elmondod, a srác is 10 percig röhögni fog és majd így mesél rólad a haverjainak.

Ami a cikibb, hogy normális implant 3-4 hónap legalább.. Előbb belecsavarozzák az ínyedbe a giga csavart, majd ha begyógyult, rácsavarozzák az implantot. Vagy kaphatsz koronát, de nem hiszem, hogy egészséges fogakat tövig kellene reszeltetni hozzá.

Szerintem ez most egy pasimentes időszak lesz, vagy bevállalod így, de akkor még az unokáidnak is így fognak ismerni, amikor a papa összejött a fogatlan csajjal.. :D

2022. szept. 18. 18:25
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Én is voltam így, csak nekem 2 fogam törött ki. Mondtam páromnak akkor és kész, senki nem csinált belőlle gondot.

N 30

2022. szept. 18. 18:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!