Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lát engem a párom a szerelmes ködtől. Világosítsam fel?
Annyira vak, hogy az vmi hihetetlen.
Teljesen abszolut másnak hisz, mint ami vagyok. Rámvetít valami über tuti vagány jópofa szexi csaj képet aki mindenkinek kell(ene)es még féltékeny is.
Egyszeruen nem merem viszontszeretni igy, illetve elengedni magam, hogy valódi igazi kapcsolatban lennék. Mert ez illuzio/lufi/szappanbuborék az egesz így:(
Exem már csalódott bennem, mikor leesett rola a rozsaszin szemuveg:(
En ezt nem akarom ujra átélni.
Állítolag fél év a köd. Saccra.
Várjam ki mire tisztán fog látni, es várhatom a csalóďást ujra?
Vagy mit tegyek??
Adagoljam be a valodi önmagam apránként, fokozatosan?
Ez mondjuk kicsit nehèz, mert komolyan rámvetíti szinte az istennő képet.
A környezetènek már kezd feltűnni szerintem, hogy el van tévedve velem kapcsolatban.
Ez miatt en folyamat görcsben vagyok, persze neha neha megélem vele a felemelő pillanatokat, de csak az lebeg a szemem előtt, hogy a párom mint aki vmi bájitalt ivott volna csak, es el fog múlni a hatása.
"Adagoljam be a valodi önmagam apránként, fokozatosan?"
Talan ha az elejetol kezdve onmagadat adnad es nem csak szerepet jatszanal, akkor nem egy hamis kepet latnanak rolad. Ennek koze nincs a rozsaszin szemuveghez, ennek kizarolag hozzad van koze, es itt te vagy a problema.
2# eddig is onmagam voltam. De az csak felület.
Persze, hogy mikor megismerkedtunk ő eleve tetszett nekem, es valoban a vagany mosolygos boldog csajt latta bennem mert mellette akkor es ott az voltam. Es elkezdtunk járni es boldog voltam.
De alapvetoen nem vagyok egy vagany mosolygos baratsagos boldog csaj. Sőt, eléggé kivetettje vagyok a társadalomnak.
Most igyekszik a hibáim is ugyan felmérni(pl elfogad reggel kócos fejjel, vagy nyűgösen hisztisen is stb), de az alap énem sehol nem megy neki át.
3# exemmel nekunk is szakítás lett belole.
Es olyanokat mondott mikor egyik masik haverja beárult valamivel, hogy csalódott bennem, illetve legkozelebb már tudja valójában kit hív fel, mikor engem hív, meg ilyen dumák.
Figyelj kerdezo, az en baratom is gyonyorunek lat,el van ajulva tolem . Szerinte minden pasi gyonyorunek lat es barkit megkaphatnak stb.Es tenyleg igy is gondolja pedig mar 2 eve egyutt vagyunk.
Valosagban meg egy olyan csaj vagyok akit kb utoljara se hivnak tancolni,megkaotam mar sokszor hogy miylen a fejem ,nem vagyok jo stb. Volt olyan 3 evem hogy total depisen gubbasztottam otthon egy szobaban,hogy nekem sose lesz senkim,nem vagyok szep nem vagyok iylen-olyan.
Aztan kitettem a labam heti 1x es ramtalalt a parom aki azota is kb Istennokent tisztel.
En is rettegtem hogy majd kiderul,majd rajon nem is vagyok eleg jo.
De aztan rajottem,hogy szerelmes es szeret es mi van ha neki tenyleg en vagyok az idealja?ha neki tenyleg ez a tipusu no a tokeletes? Szerintem ne felj elore.Ha o ilyennek lat annak oka van,probalj meg azonosulni vagy leglbbis levezni ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!