Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ez intő jel vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez intő jel vagy inkább pozitívum, hogy ez a mottója és életfelfogása?

Figyelt kérdés
"Dolgozom magamon és a hibáimon, hogy ne a múltam határozza meg a jelenem. A fontos dolgok nem dolgok". Néhány randin vagyunk túl és nagyon szimpatikus. Ezt a Facebook oldalán láttam. Rákérdeztem és elég sok mindent elmesélt, hogy nehéz gyerekkora volt és sérült, illetve traumákat élt a múltban, de 2 éve önfejlesztésbe kezdett és sokat változott, változtatott a helyzetén. Ez a gondolat volt, ami alapján elkezdte az új életét. Ő 31 éves férfi, én 27 éves nő vagyok. Én rendezett körülmények között nőttem fel, érzelmi és anyagi stabilitásban. Szerintetek folytassam vagy inkább fejezzem be az ismerkedést? Szívem szerint adnék neki egy esélyt.

2022. szept. 18. 12:39
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
33%

19

Én meg inkább kerülöm az ilyen coelho-s féle "bölcsességekkel" nyomuló embereket.

2022. szept. 19. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!