Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ez intő jel vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez intő jel vagy inkább pozitívum, hogy ez a mottója és életfelfogása?

Figyelt kérdés
"Dolgozom magamon és a hibáimon, hogy ne a múltam határozza meg a jelenem. A fontos dolgok nem dolgok". Néhány randin vagyunk túl és nagyon szimpatikus. Ezt a Facebook oldalán láttam. Rákérdeztem és elég sok mindent elmesélt, hogy nehéz gyerekkora volt és sérült, illetve traumákat élt a múltban, de 2 éve önfejlesztésbe kezdett és sokat változott, változtatott a helyzetén. Ez a gondolat volt, ami alapján elkezdte az új életét. Ő 31 éves férfi, én 27 éves nő vagyok. Én rendezett körülmények között nőttem fel, érzelmi és anyagi stabilitásban. Szerintetek folytassam vagy inkább fejezzem be az ismerkedést? Szívem szerint adnék neki egy esélyt.

2022. szept. 18. 12:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
76%

Ezek a life coachok,életvezetési guruk mind szélhámosok.

Akik még ilyen idézeteket raknak ki ,általában zűrös alakok.

Ennyi.

2022. szept. 18. 13:47
 12/21 anonim ***** válasza:
75%
#10: De hát számára ez is el leküzdési mód lehet. Ez az életforma jelenthet nagyon sokat, bátorságot adhat neki. Filléres bölcsesség csak akkor lesz, ha nincs mögötte gondolat, cél. Hoppá, épp ezt írtam eredetileg én is. Ez egyébként mindenről elmondható, nem csak az FB kiírásról. Talán jobb tulajdonság valakit leírni 1 mondat miatt, mintsem valóban, mélyen megismerni?
2022. szept. 18. 13:49
 13/21 anonim ***** válasza:
66%

12

Jézusom, egy idézet tartalma és értéke nem függ a megosztójának életmódjától. Nem is értem, ezt hogy sikerült kilogikáznod...

Eszméletlenül rossz ízlésre vall, amikor valaki a Facebookra (vagy bármely más közösségi médiás platformra) kiteregeti a problémáit, és főleg ízléstelen, amikor ilyen félelmetesen közhelyes szarokkal teszi. Az egyéniség, a gondolkodás és a szégyenérzet hiányára utal.

2022. szept. 18. 13:57
 14/21 anonim ***** válasza:
78%

"Talán jobb tulajdonság valakit leírni 1 mondat miatt, mintsem valóban, mélyen megismerni?"

Ha hasonlóan proli vagy, akkor eleve nem zavar egy ilyen kiírás, ha meg szorult beléd némi kultúra, akkor rögtön levágod, mi az ábra.

2022. szept. 18. 14:01
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

"Dolgozom magamon és a hibáimon, hogy ne a múltam határozza meg a jelenem...."

Ez egy jó gondolat. Azt nem értem minek kell megosztani. Szerintem, ha hozzá közel álló embereknek mesél a dolgairól, vagy kitárulkozik azok előtt, akibe megbízik az természetes, de így megosztani mi értelme?

Mintha csak azt várná, hogy mások rá kérdezhessenek, hogy figyi már mi ez a kiírás? Ő meg elkezdhesse ezeket mondani fűnek fának, hogy milyen nehéz dolgokon van túl. Ez csak az én véleményem, nekem valamiért ez jött le.

2022. szept. 18. 14:01
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

15-ös:

És tényleg, az emós ismerőseimre emlékeztet tinikoromból, akik folyamatosan ontották magukból a depressziós félmondatokat. :DDD Nyilván arra gyúrtak, hogy valaki megkérdezze, hogy mi bajuk.

2022. szept. 18. 14:04
 17/21 anonim ***** válasza:
67%
Nem tudom miért lenne ez intő jel? Ez alapvetően egy pozitív életfelfogás, nem ül a langyos fo$ban, hanem szeretne fejlődni és tesz is érte. Az hogy ezt az idézetet kiírta facebookra kicsit boomer dolog, de ez legyen valakivel a legnagyobb baj a világon. Ismerd meg, aztán majd többet tudsz róla, önmagában csak emiatt dobni, szerintem öngól lenne.
2022. szept. 18. 14:06
 18/21 anonim ***** válasza:
23%

"vagy voltatok már ilyennel kapcsolatban"

Nem, és nem is leszek. Kerülöm a mentálisan instabil embereket. És Facére való ilyen önfejlesztő W"bölcsessége" posztolása pedig azt jelenti, hogy nincs minden rendben nála.

2022. szept. 18. 15:49
 19/21 anonim ***** válasza:
67%

Akkor most minden intsabil családból jött ember mentálisan beteg?

Lehet én vagyok a hülye de nekem ez a kiírás pozitív, akkor ha látszik is a személyiségén, hogy sikeresen fejleszti. Legalább tesz azért hogy változtasson magán.

Én nagyon sok ilyen mentálisan instabil embert ismerek, akik "híres" önfejlesztési tanácsadóknál jártak. Semmi gond nincs velük, rengetegen sikeresek az élet minden területén. És segített nekik a gyerekkoruk rossz beidegződéseit megszüntetni. A párom is hasonló gondolkozású, szeret ilyen témában is olvasni. Gatya gyerekkor, nélkülözés, semmi családi kötödés.

Nem gondolom őt instabilnak. Mióta olvasgat, és fejleszti magát , azóta kitanult egy új szakmát, most tanulja a következőt. A gyári munkából felfejlesztette magát és most kb a 4x ét keresi. És nem áll meg, hanem megy tovább.

Nekem semmiképpen sem jelentene hátrányt.

2022. szept. 18. 16:49
 20/21 Senior Séf ***** válasza:
100%
Kérdező, azt, hogy folytasd-e, vagy ne, nem pasi életfelfogása fogja meghatározni, hanem az, hogy el tudja-e csavarni a fejedet, vagy nem. Eddig láthatóan nem sikerült, mert ellenkező esetben nem itt kérdezgetnél vadidegen embereket arról, hogy TE mihez kezdj az életeddel. De hogy a kérdésre válaszoljak, szerintem folytasd a dolgot. Ha nem ő esz az igazi (márpedig nem ő lesz), akkor se vesztesz semmit, inkább nyersz, mert még néhány apróságot megtanulsz közben a férfi és női lélek különbözőségéről.
2022. szept. 19. 16:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!