Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez intő jel vagy inkább pozitívum, hogy ez a mottója és életfelfogása?
Ezek a life coachok,életvezetési guruk mind szélhámosok.
Akik még ilyen idézeteket raknak ki ,általában zűrös alakok.
Ennyi.
12
Jézusom, egy idézet tartalma és értéke nem függ a megosztójának életmódjától. Nem is értem, ezt hogy sikerült kilogikáznod...
Eszméletlenül rossz ízlésre vall, amikor valaki a Facebookra (vagy bármely más közösségi médiás platformra) kiteregeti a problémáit, és főleg ízléstelen, amikor ilyen félelmetesen közhelyes szarokkal teszi. Az egyéniség, a gondolkodás és a szégyenérzet hiányára utal.
"Talán jobb tulajdonság valakit leírni 1 mondat miatt, mintsem valóban, mélyen megismerni?"
Ha hasonlóan proli vagy, akkor eleve nem zavar egy ilyen kiírás, ha meg szorult beléd némi kultúra, akkor rögtön levágod, mi az ábra.
"Dolgozom magamon és a hibáimon, hogy ne a múltam határozza meg a jelenem...."
Ez egy jó gondolat. Azt nem értem minek kell megosztani. Szerintem, ha hozzá közel álló embereknek mesél a dolgairól, vagy kitárulkozik azok előtt, akibe megbízik az természetes, de így megosztani mi értelme?
Mintha csak azt várná, hogy mások rá kérdezhessenek, hogy figyi már mi ez a kiírás? Ő meg elkezdhesse ezeket mondani fűnek fának, hogy milyen nehéz dolgokon van túl. Ez csak az én véleményem, nekem valamiért ez jött le.
15-ös:
És tényleg, az emós ismerőseimre emlékeztet tinikoromból, akik folyamatosan ontották magukból a depressziós félmondatokat. :DDD Nyilván arra gyúrtak, hogy valaki megkérdezze, hogy mi bajuk.
"vagy voltatok már ilyennel kapcsolatban"
Nem, és nem is leszek. Kerülöm a mentálisan instabil embereket. És Facére való ilyen önfejlesztő W"bölcsessége" posztolása pedig azt jelenti, hogy nincs minden rendben nála.
Akkor most minden intsabil családból jött ember mentálisan beteg?
Lehet én vagyok a hülye de nekem ez a kiírás pozitív, akkor ha látszik is a személyiségén, hogy sikeresen fejleszti. Legalább tesz azért hogy változtasson magán.
Én nagyon sok ilyen mentálisan instabil embert ismerek, akik "híres" önfejlesztési tanácsadóknál jártak. Semmi gond nincs velük, rengetegen sikeresek az élet minden területén. És segített nekik a gyerekkoruk rossz beidegződéseit megszüntetni. A párom is hasonló gondolkozású, szeret ilyen témában is olvasni. Gatya gyerekkor, nélkülözés, semmi családi kötödés.
Nem gondolom őt instabilnak. Mióta olvasgat, és fejleszti magát , azóta kitanult egy új szakmát, most tanulja a következőt. A gyári munkából felfejlesztette magát és most kb a 4x ét keresi. És nem áll meg, hanem megy tovább.
Nekem semmiképpen sem jelentene hátrányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!