Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, mit gondoltok? Mi az, ami szerintetek a legnagyobb gond a mai férfiakkal, már ha egyáltalán van ilyen? És mi az, ami a legnagyobb pozitívum velük kapcsolatban?
A legnagyobb gond, hogy nem akarnak felnőni, felelősséget vállalni. (Már amelyik persze)
A legnagyobb pozitívum, hogy érzékenyebbek, mint az idősebbek, vagy legalábbis jobban kimutatják.
(Már amelyik persze)
Hu. Na, igy mar azert latszik, hogy milyen nok verodtek ossze ezen az oldalon. Igy mar elegge lathato, hogy mindket nembol a frusztraltak jonnek fel altalaban.
Valaki amugy kiirna nokkel kapcsolatban is ezt a kerdest? Kivancsi lennek, ott hany valasz lenne zold... :D
Szerintem az a gond velük, vagyis az ên szemszögemből nézve, hogy érzelmileg nem készek egy kapcsolatra, nem tesznek azért, hogy a nő felfigyeljen rájuk és komolyan érdeklődjenek utánuk, pl.: elvárja, hogy a nő kezdeményezzen randit, nem flörtöl, mindig bizonytalan (érzelmileg és hogy mit is szeretne a nőtől), nem kreatív és lelkes már-már unalmas. Csak a szex érdekli és jön fel elsősorban, inkább alkalmit keresenek. Szóval vagy túl hamar akarnak mindent és nem akarják megismerni a nőket vagy túl lassan haladnak...valahogy megkéne találni a középutat.
Ezek miatt már elmegy a kedvünk az egész ismerkedéstől, arról nem is beszélve, hogy emiatt néha úgy érezzük, hogy nekünk kell irányítani egy kapcsolatot és mi többet teszünk ezért, mint az adott férfi.
De ahogy írták előttem mindig vannak kivételek. Aki tudja ne vegye magára én csak a leggyakoribb hibákat írtam le amiket eddig észrevettem.
9-es vagyok
Az még lemaradt, hogy viszont jobban kimeritek mutatni az érzéseiteket, ha arról van szó, gyengédebbek vagytok az előző generációkhoz képest. Ha születik gyerek ténylegesen részt vesztek a nevelésében és szeretettel nevelitek nem apai szogorral, pofonokkal és hidegséggel.
Továbbá nagyon segítőkészek is tudtok lenni pl.: besegítesz a házimunkába, ha arra van szükségünk akkor bíztattok minket, kiálltok értünk és biztonságba tudjuk érezni magunkat mellettetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!