Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért probléma ha egy egyedülálló férfi kurvázik?
10
Ha valakinek egy szajha és a megjátszott orgazmusa boldogságot okoz, akkor nem egymást keressük. Ennyi. Ettől még nem tiltanám be a prostitúciót, csak mindenkit kizárok az életemből, akinek köze van hozzá.
Látom anyád, nővéred, feleséged férfiaknak fizetett.
Így persze neked ez nem probléma.
#10 Egyetértek. Én se hánytorgatom fel a kapcsolatait és hogy kivel feküdt össze és kivel nem a hölgy.
Aki pedig azt mondja, hogy minek megosztani ezt, hát az talán életében nem fog mély témákról beszélgetni egy partnerrel, mert csak "szia mizu" fog a beszélgetés középpontjában lenni.
#14 Jobb ha egy nőt kihasználva jutsz el a szexhez, minthogy az erre a tevékenységre specializálódott szolgáltatást igénybe vedd? Én nem szeretek a nők érzelmeivel játszani. Persze nem vagyunk egyformák.
Vagy esetleg egy egyedülálló férfi mondjon le a szexről és vonuljon valamelyik szektába? :D
#11 és #12
Sajnálattal látom, hogy nem értitek a nézőpontomat. Én senkit nem ítélek el azért, mert szingliként prostihoz jár. Az már egy érdekesebb felállás lenne, ha házas létére teszi...
Nekem az a furcsa, amikor valaki konkrétan rákérdez. Ha nem tetszik a válasz, akkor minek kérdezte? Ha eltérő egy nézőpont, ok. De ez nem azt jelenti, hogy le kéne hurrogni. 🤔
Oké, felsorolom, hogy nekem miért probléma:
1. Nem szeretem túldimenzionálni a szexualitást, de nekem azért többet jelent, mint két vadidegen ember közti gazdasági tranzakció tárgya. Számomra a szex nemcsak a vagina és a pénisz találkozása, hanem egyfajta érzelmi egymásra hangolódás. Nyilván nem állítom, hogy eddig kizárólag olyan emberrel feküdtem le, akivel le akartam élni az életem, de a kölcsönös szimpátia és bizalom mindannyiukkal megvolt. Nem tudnék közösséget vállalni olyan férfival, akinek a szex csak és kizárólag testi kielégülést jelent, és semmi mást.
2. A kurvázó férfiaknál nagyobb a nemi betegség kockázata.
3. Életképtelenségről árulkodik, hogy az egyéjszakás kalandok és szexkapcsolatok helyett a fizetős dugást választja. Azt jelenti, hogy nagyon kétségbeesett és nem tud csajozni.
4. Rengeteg prosti rákényszerül erre a tevékenységre. Féregségnek tartom ennek a kihasználását.
"Ha nem tetszik a válasz, akkor minek kérdezte?"
Ez meg miféle érvelés? Ilyen alapon a féltékeny ember minek kérdez rá, hogy megcsalták-e? A bíró miért kérdez rá, hogy bűnös-e a vádlott?
Szerinted ha az ember feltesz egy kérdést, akkor bármilyen választ is kap, azt maximálisan el kell fogadja? Hogy gondolod ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!