Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányok csak akkor mondanak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok csak akkor mondanak igent egy találkára, ha látnak esélyt a párkapcsolatra az illető sráccal?

Figyelt kérdés
Elkérni a kontaktot lányoktól nem annyira nehéz, mert végülis ha kedvesen, udvariasan viselkedsz velük, akkor ők is azok lesznek veled szemben. Viszont mikor már arról van szó, hogy kijönne kettesben találkozni, akkor már sokszor jönnek kifogások, visszautasítások. Ezért kérdezem, hogy csak akkor mennek bele, ha potenciális párjukként látják a srácot vagy elég csak maga egy alap érdeklődés, mert lehet vele több témáról is beszélgetni és a többi majd esetleg kialakul vagy mégsem, de anélkül is lehet jó a találka.

2022. szept. 14. 12:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Mi nem világos?

Aki igent mond annak tetszel, aki meg nemet annak nem.

2022. szept. 14. 14:22
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Én a magam részéről tudok csak nyilatkozni. Nem szeretek túlbonyolítani dolgokat. Nem tervezek párkapcsolatot. Ha valakit kedvelek, szimpatikus és elhív valahova (pl kávézni v ilyesmi) és van kedvem, elmegyek. Ez nem több vagy kevesebb. Előre én tudom megmondani, hogy majd akarok-e tőle párkapcsolatot vagy sem. Ismerkedünk, beszélgetünk de csak lazán. Ez alatt azt értem, hogy nem kér számon senki semmit, nincs túlbonyolítva, nem görcsölünk rá.

Ha eljut odáig a dolog, hogy kialakul vonzalom és/vagy (lehetőleg mindkettő) lelki kötődés, esetleg már ismerkedéskor szerelem és mind a ketten így akarjuk, akkor abból majd lehet párkapcsolat.

De találkozni egy haverral is simán elmegyek ha van kedvem és kedvelem.

A szándékot kell érzékeltetni. Van aki szereti rögtön letisztázni, hogy "Rozi, tetszel, randizni akarok". Ezzel nincs baj, de én speciel jobb szeretem ha inkább csak érezteti velem a másik, hogy én más vagyok. Nem vagyunk egyformák.

2022. szept. 14. 15:24
 13/14 anonim ***** válasza:
72%
Nem leszel soha sikeres, ha tömegként gondolsz a nőkre. Az adott nőt kell megismerned.
2022. szept. 14. 17:53
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Én első látásra nem tudom eldönteni, hogy látok-e esélyt párkapcsolatra, mert nem ismerem, párkapcsolatra nagyon fontos nálam a személyiség. Azt tudom eldönteni, hogy külsőre megfogott-e annyira, hogy egy randira adjak-e esélyt. Volt már olyan, hogy igent mondtam egy találkára, előtte pár nap chat, randi és a végére 100%-ig biztos voltam benne, hogy a kapcsolat egy katasztrófa lenne, ha megpróbálnánk, annyira nem volt bennünk semmi közös.
2022. szept. 15. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!