Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mit illene fizetnie/esetleg többet? Igazi férfinak éreznétek magatokat az illető helyében?
10 éve ismeritek egymást, 1,5 éve vagytok együtt, de nem éltek együtt, nincs közös kassza, kinek mit illene fizetnie/esetleg többet?
Gyakorlatilag női oldalról többször fizettem és többet, utazás rám eső részét fizettem, összes belépőt magamnak, napközben kávé/fagyi,
rám eső részét az étteremben, ebéd-vacsinál.
Tehát férfi részéről egy 'meghívás' étkezés sem volt.
Továbbá a kérdésem az lenne, igazi férfinak éreznétek magatokat az illető helyében?
Csupán azért merül fel bennem mert háromszor annyit keres a 'párom' mint én, valahol kissé rosszul esik.
Szerintem ki kinek a fizetése arányába illik állni a költségeket.
Én biztos hogy nem lettem volna sokáig ebben a szituációban amiben te vagy.
Előttem nem férfi az ilyen.
Szia. Én 47f vagyok.
Röviden.
Próbáld ezt vele megbeszélni szerintem. Az, hogy nem éltek együtt nem jelenti azt, hogy mindent is neked keljen fizetni.
Én, ezt nem tudtam soha megtenni senkivel. M
...és még valami. Simán vannak ilyen parazita férfiak, hogy hagyják hogy te fizess, akár az ő kontójukat is.
Meg vannak a férfias férfiak, (nem a lúzerekre gondolok akik megveszik a nőt) akik igenis gavallérok és komlett nyaralást fizetnek a nőnek.
Nem vagy barátnő kategória. Elment egy nővel nyaralni, akit meg is lehet dugni.
Helyedben kilépnék ebből a kapcsolatból.
9.
Nem "lehúzósak", hanem simán csak szegények. Egyre kevesebb ember lesz, aki képes kifizetni a rabló árszínvonalat a "remek" magyar vendéglátás/turisztika esetén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!