Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor mondod azt, hogy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor mondod azt, hogy az illető jól csókol?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 4. 09:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
55%
Semmikor. Mióta szokás minősíteni a csókot? Remélem 10-es skálán is divat értékelni (szóljatok, ha lemaradtam volna)
2022. ápr. 4. 10:08
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
1. mióta világ a világ
2022. ápr. 4. 10:10
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Akivel lehet hosszasan, huzamosan csókolózni az már jó.
2022. ápr. 4. 10:10
 4/12 anonim ***** válasza:
56%
Ha a csókjától egyéb gondolataim is támadnak, és hangulatba jövök a hálószobai jelenetekhez, finoman és nőiesen fogalmazva :) De ez szerintem csak részben a csóktechnika függvénye.
2022. ápr. 4. 10:14
 5/12 anonim ***** válasza:
Tehát nem egy ilyen 1-5 masodperces nyelves csók és ennyi.
2022. ápr. 4. 10:16
 6/12 A kérdező kommentje:
Akkor ha már témánál vagyunk, milyen is a jó csók? Nyelvész vagy sima? Mitől jó?
2022. ápr. 4. 10:22
 7/12 anonim ***** válasza:
55%
Mi az hogy sima, tátott szájjal hápogtok nyelv nelkul?
2022. ápr. 4. 10:31
 8/12 anonim ***** válasza:
Technikailag fogalmam sincs, nem szoktam ezt a reszet elemezni, altalaban akkor jo a csok, ha beindulok tole, szerintem ez inkabb a kemian mulik, de lehet van olyan aki extra bena es hiaba van kemia, azt is elrontana, ilyennel meg nem volt dolgom szerencsere.
2022. ápr. 4. 10:45
 9/12 Laylah ***** válasza:
100%
Általában arra szokták mondani, aki ugyanúgy csókol mint az illető. Tehát számodra az fog jól csókolni, aki úgy csinálja, mint te. Számomra meg az, aki olyan, mint én.
2022. ápr. 4. 10:47
 10/12 anonim ***** válasza:

Mikor még 31 év elteltével is azt mondom, életem legjobb csókja volt.

Ezt a nyelves vagy sima kérdést én sem értem. A csók az a nyelvek játéka.

2022. ápr. 4. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!