Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor mondod azt, hogy az illető jól csókol?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 4. 09:58
1/12 anonim válasza:
Semmikor. Mióta szokás minősíteni a csókot? Remélem 10-es skálán is divat értékelni (szóljatok, ha lemaradtam volna)
3/12 anonim válasza:
Akivel lehet hosszasan, huzamosan csókolózni az már jó.
4/12 anonim válasza:
Ha a csókjától egyéb gondolataim is támadnak, és hangulatba jövök a hálószobai jelenetekhez, finoman és nőiesen fogalmazva :) De ez szerintem csak részben a csóktechnika függvénye.
5/12 anonim válasza:
Tehát nem egy ilyen 1-5 masodperces nyelves csók és ennyi.
6/12 A kérdező kommentje:
Akkor ha már témánál vagyunk, milyen is a jó csók? Nyelvész vagy sima? Mitől jó?
2022. ápr. 4. 10:22
7/12 anonim válasza:
Mi az hogy sima, tátott szájjal hápogtok nyelv nelkul?
8/12 anonim válasza:
Technikailag fogalmam sincs, nem szoktam ezt a reszet elemezni, altalaban akkor jo a csok, ha beindulok tole, szerintem ez inkabb a kemian mulik, de lehet van olyan aki extra bena es hiaba van kemia, azt is elrontana, ilyennel meg nem volt dolgom szerencsere.
9/12 Laylah válasza:
Általában arra szokták mondani, aki ugyanúgy csókol mint az illető. Tehát számodra az fog jól csókolni, aki úgy csinálja, mint te. Számomra meg az, aki olyan, mint én.
10/12 anonim válasza:
Mikor még 31 év elteltével is azt mondom, életem legjobb csókja volt.
Ezt a nyelves vagy sima kérdést én sem értem. A csók az a nyelvek játéka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!