Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mit illene fizetnie/esetleg többet? Igazi férfinak éreznétek magatokat az illető helyében?
10 éve ismeritek egymást, 1,5 éve vagytok együtt, de nem éltek együtt, nincs közös kassza, kinek mit illene fizetnie/esetleg többet?
Gyakorlatilag női oldalról többször fizettem és többet, utazás rám eső részét fizettem, összes belépőt magamnak, napközben kávé/fagyi,
rám eső részét az étteremben, ebéd-vacsinál.
Tehát férfi részéről egy 'meghívás' étkezés sem volt.
Továbbá a kérdésem az lenne, igazi férfinak éreznétek magatokat az illető helyében?
Csupán azért merül fel bennem mert háromszor annyit keres a 'párom' mint én, valahol kissé rosszul esik.
Félve írom le mert ezért engem itt megköveznek.1 éve vagyunk együtt,nincs közös kassza. Van egy gyereke is. Nyárom goo nyaralni. Fizetésem fényévekkel jobb mint az ővé. Egy percre sem merült fel bennem hogy a gyerek nem jön. Belépőket fizettem, a gyereknek extra dolgokat is, csuszdajegyek, kalandpark, stb.
Az én kocsimmal mentünk.
Ő akart főzni, én nem akartam. Nem azért mentünk hogy robotoljon, úgyhogy étterembe jártunk. Nem tudom a pincér automatikusan hozzám jött a számlával, még benne se merült fel hogy a nő fog fizetni.
De a végén már a páromat zavarta a dolog látszott rajta. A gyereknek is mondta hogy nyugodtan mondhat nemet az ötleteimre, mert ez már sok. Úgyhogy utána megengedtem hogy a kávézásokat ő rendezze.
14.
És mekkorát fog koppanni, amikor a másik fél meg a gyerek rájönnek, hogy "Ez egy balek!" és elkezdik tudatosan kifosztani, de persze csak módjával, mert az aranytojást tojó balféket nem vágjuk le.
16#
Vállalom. Ez a nő megfogott, de nem is ismered hogy véleményt tudj nyilvánítani. Eddig is megvolt férfi nélkül több évig. 6 évet volt egyedül. A gyerek sem kér, azért is szólt rá az anyja hogy nem kell mindenre igent mondania, mert én ajánlottam fel mindent. Annyi hülyeségre elszórhatjuk a pénzünket. Mehetnék bulizni, koncertekre, megvehetném a harmadik autót. Nekem most ez esik jól, és ha vége is lesz akkor sem fogom bánni.
17.
Őt nem ismerem, de a szituáció maga már-már klisének számít, így borítékolható az eredmény. És akkor már nem fogod előadni a "nem bánok semmit" mesét.
Minden helyzet és szituáció más.
Többet is buktam már el az életben, amiatt sem síránkoztam. Ami nem jön össze, az jó tanításnak.
Privátban jelezték, hogy nem elég pontos.. így kiegészíteném. A sokkal többet és többször fizettem, úgy értettem, hogy én több mindenre meghívtam őt, ráadásul háromszor annyit eszik mint én.
Igencsak elgondolkodtató a helyzet, úgy érzem nem a megfelelő kapcsolatban vagyok, további gondok is akadnak.. egyre jobban érik, hogy lezárjam vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!