Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek mit illene fizetnie/eset...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek mit illene fizetnie/esetleg többet? Igazi férfinak éreznétek magatokat az illető helyében?

Figyelt kérdés

10 éve ismeritek egymást, 1,5 éve vagytok együtt, de nem éltek együtt, nincs közös kassza, kinek mit illene fizetnie/esetleg többet?

Gyakorlatilag női oldalról többször fizettem és többet, utazás rám eső részét fizettem, összes belépőt magamnak, napközben kávé/fagyi,

rám eső részét az étteremben, ebéd-vacsinál.

Tehát férfi részéről egy 'meghívás' étkezés sem volt.

Továbbá a kérdésem az lenne, igazi férfinak éreznétek magatokat az illető helyében?

Csupán azért merül fel bennem mert háromszor annyit keres a 'párom' mint én, valahol kissé rosszul esik.

2022. szept. 9. 16:39
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
69%

17# Jól írod, több ilyen gondolkodású faszi kellene. Én is mindig azon vagyok hogy miért ne fizetne egy pasi a nőnek ezr azt, de sokan sóherek csak tudnám mire? Kire gyűjtenek? Egyedül rohadnak meg de csak azért sem költenek a nőre, mer jaj az kihasznál.

A lófszt, te is látod, a te nőd is megvolt egyedül eddig is.

Ez csak egy plussz gáláns dolog amit nyújtani tudsz neki, a nőnek ez jól esik nem a pénz, a gesztus, és előtte ezzel férfias vagy neki.

2022. szept. 10. 12:53
 22/23 anonim ***** válasza:
69%
Ez nem ferfi… a kovetkezo lepes az lesz hogy keregetni fog toled. Szakits
2022. szept. 10. 13:02
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

1,5 éve vagytok együtt, de nem éltek együtt, nincs közös kassza - magyarul külön külön, haverként eljártok ide-oda.

Hiszen még csak az összeköltözés sem sikerült.

Fizesse mindenki a saját részét, alap.

2022. szept. 11. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!