Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen a női ideálod? (Külsőre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a női ideálod? (Külsőre, belsőre is)

Figyelt kérdés
2022. szept. 10. 21:35
 1/6 anonim ***** válasza:
24%

Külső: nagyon szép arc, vékony test, feszes kerek popsi

Belső: ∅

2022. szept. 10. 21:38
 2/6 anonim ***** válasza:
47%

Nem vagyok ennek teljesen tudatában.

Most introvertált párom van, akivel jól elvagyok, de én pl kimozdulósabb vagyok valamivel, de én is inteovertált. Azóval kényelmes, de néha nagyon vágyom valami izgalomra ami soha nem lesz ebben a kapcsolatban. Viszont nem tudom, hogy mi lenne egy extrovertált párral, aki mindig menne valahova... lehet ott meg az lenne a sok. De az alember mindig arra vágyik, ami nem lehet.

2022. szept. 10. 21:58
 3/6 anonim ***** válasza:
81%
Ja, külső: igazándiból nagyon sok dolog tetszhet, de vannak kizáró okok. A túlsúly, rövid haj, általános igénytelenség (pl higiénia hiánya) kizáró okok. De hiába mondanám azt, hohy a szőkék az ideálom, ha ugyanúgy szerelmes tudok lenni feketébe is.
2022. szept. 10. 22:00
 4/6 anonim ***** válasza:
94%

Belsőre: ne legyenek mentális betegségei,a gondolkodása mozogjon a realitások talaján,meg legyen őszinte meg lehessen beszélni mindig mindent ha vmi gond van

Külsőre: erre nem tudok konkrétan tételesen semmit írni,az összkép számít

2022. szept. 11. 07:26
 5/6 anonim ***** válasza:

Külső: magas, átlagos-vékony testúly, szép nagy talp;

Belső: domináns, de tud érzékeny is lenni, művelt, érdekli a világ eseményei.

2022. szept. 11. 13:32
 6/6 anonim ***** válasza:
75%
Bájos arc, szép száj, kék/zöld szemek, hosszú combok és legyen király a csirkepaprikása.
2022. szept. 11. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!