Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külsőre ti észrevettétek van olyan típusú ember, akiknek nagyon szoktál tetszeni?
Mondok egy példát, pl. észrevetted az alacsony, szőke, átlagos/teltkarcsú lányoknak általában nagyon szoktál tetszeni. Nem mindegyiknek, de közülük elég soknak. Vagy valamiért a rövid szőke hajú tetkós nők közül egész soknak tetszel.
Te észrevettél már ilyet, hogy külső tulajdonságok alapján (magasság, alkat, hajszín, szemszín, stb) egy bizonyos csoport tagjainak mintha az átlagosnál jobban/gyakrabban tetszenél? Férfiak is, nők is válaszolhatnak. Mi ez a csoport nálad? Te viszonzod az ő vonzalmukat, neked is bejönnek abba a csoportba tartozó emberek általában?
Én a 30-40 közötti férfiaknak tetszettem mindig kB 20 éves koromtól
Főleg a borostás, barna hajú , viszonylag sármos pasiknak.
90%uk pedig tetovált volt.
Bár ez szerintem annak köszönhető, hogy én is az vagyok.
29/N
A vékony, magas, barna szemű, sötétbarna hajú fiúknak szoktam tetszeni, illetve a középmagas, kék szemű, vállig érő, barna hajú, sovány lányoknak.
Ők is tetszenek nekem általában.
5
Mármint én is barna hajú és barna szemű vagyok, de nő. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!