Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti is észrevettétek, hogy sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is észrevettétek, hogy sok 30 vagy feletti ember úgy keres társat hogy baromi nincs ideje társkeresésre?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy mikor beszélek egy nővel akkor mindig rohan alig tudunk beszélni, mert hogy nagyon sokat dolgozik stb.
2016. márc. 4. 19:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, igen. 30 évesen már többet kell dolgoznia ugyan azért a pénzért ;)
2016. márc. 4. 19:39
 2/6 anonim ***** válasza:
49%
Ja, mint amikor feladok egy hirdetést angol korrepetálásból és nincs időm ténylegesen korrepetálni :)
2016. márc. 4. 19:42
 3/6 anonim ***** válasza:
75%

Az ilyenek kisietik magukat az életükból. Persze biztos megvan rá az okuk.

23/F

2016. márc. 4. 19:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen, de már megoldódott.
2016. márc. 4. 20:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem keresek társat, ellenben 30-hoz közelítő nő vagyok. És tényleg azt érzem, hogy egyre kevesebb az időm.

Nem a munka lett több.

Csak már nem pörgök egész nap 5-6 óra alvással.

Már nem vagyok el egész héten mekis kaján és pizzán, mert fáj tőle a gyomrom. Plusz pillanatok alatt el is híznék tőle.

Az előzőből következik, hogy többet járok edzésre, mert az alakomért egyre jobban meg kell dolgoznom.

A szépségápolás is évről évre több időt vesz igénybe. Régebben nem értettem, mire való a testápoló, csak ragacsos lettem tőle, most hihetetlen mód issza be a bőröm.

A barátaimmal egyre nehezebb összeegyeztetni a találkozókat, ebből kifolyólag viszont ha egyszer sikerül, akkor hosszabb időt töltünk együtt.

Ahogy öregszem, egyre több ember ismerek és egyre több barátom van. Újabban haverok is, akikkel azért szintén jó összefutni.

Nem azt mondom, hogy rossz, nem panaszkodom. De tény, hogy az ember ideje fogy, ahogy öregszik. Ezt már a nagyanyám is megmondta :D

2016. márc. 4. 20:47
 6/6 anonim ***** válasza:

Gyorsan repül az idő.

Majd te is rájössz!

2016. márc. 4. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!