Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőnek miért az első benyomás legfontosabb, amitől benne eldől, ő e az igazi vagy sem, (az csak a külső) ???
Még egyszer és utoljára:
feltétel nélküli szeretet,
feltétel nélküli bizalom,
feltétel nélküli tettek...
Ennyi. Az első benyomás hamis is lehet, nagyon könnyen.
Hmm? Ha a nőknek tényleg a legelső benyomás lenne a fontos, akkor ők akarnának buszmegállókban/közértekben/parkokban/egyéb nyilvános helyeken férfiakat felszedni, pusztán az alapján, hogy pofára bejönnek nekik.
Ha már "a nőkről" mint egybefuggo társadalmi egységről kérdeztél, akkor gondolj bele hogy te meg "a férfiak" társadalmi egységéhez tartozol, akik maguk is igencsak hívei az első látásra ítélkezésnek, szóval akár magadban is keresheted a választ.
Elso benyomas
Latasserult vagyok ergo nincs kepem a masikrol.
Van viszont illat beszedmodor beszedstilus a hang melyege magassaga es csomo mas dolog ami kivul esik a normalis latason.
Megis van elso benyomas !
"feltétel nélküli szeretet,
feltétel nélküli bizalom,
feltétel nélküli tettek..."
Ilyen nincs.
Kérdező, a 22-es komment után egyértelmű, hogy mi nem egy malomban őrölünk. Nincs olyan, hogy feltétel nélkül. Még szülő-gyermek kapcsolatban sem, nem, hogy felnőtt kapcsolatokban.
A szeretet azon az érzelmek alapul, hogy jó veled lennem. Ha nem jó, majd nem szeretlek. Feltétele a bizalom a, hogy bizonyítod nap nap után, hogy megbízható vagy. A feltétel nélküli tetteket meg értelmezni se tudom. Az ember önző lény. Addig van "feltétel nélküli" minden is, amíg az a feltétel érvényesül, hogy az adott ember boldog és elégedett.
Ha te ilyen romantikus ábrándokat kergetsz, akkor az életben nem lesz normális kapcsolatod.
Nekem fontos a kémia, ami nem egyenlő a jó külsővel.
Ezt nem lehet elmagyarázni. Volt, aki online képeken bejött, de mikor taliztunk úgy éreztem mintha a tesómmal vagy egy régi baráttal lennék. És bár imádom a tesóm, jó pasinak tartom, mégsem szeretnék vele szexelni.
Ez a valami vagy ott van, vagy nincs. Nincs olyan, hogy majd jobban megismerem és hirtelen kívánni fogom.
Próbáltam ilyen kapcsolatot én is, 2 évig tartott, majdnem hozzámentem. Nagyon szerettem mint embert, de soha nem voltam szerelmes. Inkább azt mondanám abba voltam szerelmes ahogy ő szeretett engem. Végül jól megbántottam mikor szakítottam esküvő előtt 2 hónappal, mert bepánikoltam, hogy nem akarok így leélni egy életet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!