Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ebből esetleg lehet valami?
Ne foglalkozz a múlttal.
Ne agyalj annyit.
Vágj bele.
Egy tapasztalattal több.
Ne görcsölj, légy normális és termszetes.
Nyilván tetszel neki, azért akar találkozót.
Egy randi jó lenne ha lenne belőle. Szerintem egy randi jót tenne neked.
29/F
Miért, mi lesz, ha megcsókol valaki, akivel kölcsönös a vonzalom?
Szerintem még ne randizz, így csak elcseszed.
Tehát annyi. Lényeg, hogy az előző kapcsolatod nagyon lehúzott, és azóta még nem sikerült felépítened magad, nem vagy alkalmas állapotban egy kapcsolatra. Ilyen alacsony önbizalommal lesznek gondok. De talán pont a lehetőség az, ami kimozdítana kicsit, motiválna rá, hogy elkezdj jobban foglalkozni magaddal, felépíteni egy egészséges önbecslést. Azt hiszem a férfin nem múlik... ha neki így is kellesz, akkor csak neked van gondod a belsőddel.
Pszichológus segítségét is javaslom akár. Illetve sport, hobbi, önismeret témában bármi... minden jól jönne, ami segítene képbe kerülnöd magaddal, ami határozottságot ad neked, a személyiségednek.
Tehát tudnod kell, hogy mit akarsz, kell az önbizalom. Nem csak párkapcsolatban, hanem az élet minden területén. Amíg nincs meg, addig nem tudom azt mondani, hogy készen állsz. De most azt javasolnám, hogy menj bele, mert ez nem egy olyan lehetőség, ami előtted lesz fél-1-2 év múlva is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!