Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ebből esetleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ebből esetleg lehet valami?

Figyelt kérdés
Szóval az egyik barátom össze akar hozni egy ismerősével. De én borzalmas vagyok a férfiak terén és eddig hallani sem akartam arról, hogy randizzunk, pedig elhívott, de én csak “gondolkodási időt” kértem. Ez két napja volt, és azóta elgondolkoztam, hogy valójában elég vonzó és szimpatikus férfi. Mármint kellemes a humora, jó vele beszélgetni, és számomra zavarba ejtően vonzó. Viszont eddig összesen 2 kapcsolatom volt, egy kamasz szerelem ami jött és ment, mindössze egy év volt, és egy 6 éves kapcsolat, ami egy konkrét kudarc volt és fél éve ért véget. Nagyon boldogtalan voltam, és úgy érzem, hogy egy férfit sem érdemlek meg, főleg nem egy olyat mint ez a pasi. Ha elmennék a randira, félek, hogy végig feszengenék, nehogy olyan helyzetbe kerüljünk ami kínos, vagy például hogy ne alakuljon ki csókra alkalmas szituáció. De mégis érdekel a férfi, és agyaltam rajta, hogy mi van ha őszintén elmondom, hogy mitől tartok és hátha jó lesz. Szerintetek ebből lehet valami? Ha vele nem is, valahol el kell kezdeni, nem?😅 Nem szeretnék egyedül maradni. 26N

2022. szept. 10. 01:20
 1/7 anonim ***** válasza:
81%

Ne foglalkozz a múlttal.

Ne agyalj annyit.

Vágj bele.

Egy tapasztalattal több.

Ne görcsölj, légy normális és termszetes.

Nyilván tetszel neki, azért akar találkozót.

2022. szept. 10. 01:32
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Egy randi jó lenne ha lenne belőle. Szerintem egy randi jót tenne neked.

29/F

2022. szept. 10. 01:35
 3/7 Noren1989 ***** válasza:
51%
Figyelj, max dugsz egy jót, mi baly lehet?
2022. szept. 10. 02:57
 4/7 anonim ***** válasza:
73%
“baly” Ez egy rossz ómen. 🙄
2022. szept. 10. 03:01
 5/7 anonim ***** válasza:
44%
remélem nem lesz. Ezt a balyt már nem találom.
2022. szept. 10. 06:31
 6/7 anonim ***** válasza:
43%

Miért, mi lesz, ha megcsókol valaki, akivel kölcsönös a vonzalom?

Szerintem még ne randizz, így csak elcseszed.

2022. szept. 10. 06:41
 7/7 anonim ***** válasza:

Tehát annyi. Lényeg, hogy az előző kapcsolatod nagyon lehúzott, és azóta még nem sikerült felépítened magad, nem vagy alkalmas állapotban egy kapcsolatra. Ilyen alacsony önbizalommal lesznek gondok. De talán pont a lehetőség az, ami kimozdítana kicsit, motiválna rá, hogy elkezdj jobban foglalkozni magaddal, felépíteni egy egészséges önbecslést. Azt hiszem a férfin nem múlik... ha neki így is kellesz, akkor csak neked van gondod a belsőddel.

Pszichológus segítségét is javaslom akár. Illetve sport, hobbi, önismeret témában bármi... minden jól jönne, ami segítene képbe kerülnöd magaddal, ami határozottságot ad neked, a személyiségednek.

Tehát tudnod kell, hogy mit akarsz, kell az önbizalom. Nem csak párkapcsolatban, hanem az élet minden területén. Amíg nincs meg, addig nem tudom azt mondani, hogy készen állsz. De most azt javasolnám, hogy menj bele, mert ez nem egy olyan lehetőség, ami előtted lesz fél-1-2 év múlva is.

2022. szept. 10. 08:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!