Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, mikor online társkeresésnél az első kb 3 kérdésben benne van, hogy kivel él együtt a másik, és hogy mi a foglalkozása?
Te még láttál műveltségi vetélkedőt?
"Mai játékosunk Ernő, Debrecenből. 42 éves tanár, nős, és két gyerek boldog apukája. Ernő, jöhet, az első kérdés?"
Ezek alap információk valakiről. Nem tudom, hogy most mi a divat, de 10 éve a férfiak is ugyanúgy megkérdezték első körben. Nálam pont az volt a red flag, akit ez nem érdekelt, arról mindig gyorsan kiderült, hogy én nem érdeklem, csak a lyuk.
Nő vagyok, és pasi kérdezte ezt. Nekem van házam, de nem szeretnék csöves 40-est beköltöztetni. Ezért nem tetszik a kérdés.
Így esetleg más vélemény még?
16
Ugyanez a vélemény. Nekem semmi bajom ezzel a kérdés, nyugodtan megkérdezheti bárki. Viszont ha válaszolsz, akkor dobhatod vissza a labdát, ésha egy munkanélküli, anyjánál élő 40-es pasi, akkor rögtön offolhatod is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!