Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ráírjak vagy most hagyjam egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ráírjak vagy most hagyjam egy ideig?

Figyelt kérdés
Kezdjük azzal hogy van barátom. Viszont van egy srác akit már évek óta ismerek és mostanában nagyon sokat beszéltünk és kölcsönösen vonzódunk egymáshoz. Találkoznánk is már de nekem közbe jött egy családi dráma..És úgy lett volna h barátomhoz kell költözzek. Ezt a srácnak is megírtam és azóta nem beszéltünk. De idő közben rendeződtek a dolgok. És barátomhoz sem akarok költözni mert össze vagyok zavarodva. Ez a srác összekuszálta a fejemet. Mit csináljak? Írjak neki? Vagy most hagyjam egy ideig?

2022. szept. 7. 12:33
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Tedd rendbe a fejedet inkább, mert nagyobb káosz van benne, mint Ukrajnában.
2022. szept. 7. 13:31
 2/9 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Először magadban tegyél rendet, aztán dönteni kell.
2022. szept. 7. 14:03
 3/9 Camorri ***** válasza:

Hmm.. mintha csak az én életemről szólna a dolog. :')

Szerintem is rakj rendet a fejedben először. Ha az megvan, utána hozz meg egy döntést! Nem egyik sem lesz könnyebb vagy jobb, de ezt jelenti felnőttnek lenni. Felelősséget vállalsz minden tetted következményeiért.

A rendrakáshoz meg azt ajánlom, hogy írd fel mind2 lehetőséghez az előnyöket illetve hátrányokat. És vedd fontolóra az egészet.

Ha netán a másik srác mellett döntesz, akkor bizony egy bátor lépést kell majd megtenned. De általában az ilyen bátor cselekedetek viszik előre az embert.

Ha meg a párod mellett döntesz, akkor az is jó lesz. Mond meg a srácnak hogy tetszik neked meg minden, de a barátod túl jó pasi ahhoz hogy otthagyd érte.

(Ó, és szakítsd meg vele a beszélgetést, mert bizony magától nem fogod elfelejteni őt. Csak írd is meg neki, ne csak szimplán ignoráld, mert akkor benne is rengeteg kérdés marad... Szintén saját tapasztalat).

Remélem tudtam segíteni.

2022. szept. 7. 14:23
 4/9 A kérdező kommentje:
Szóval bárhogy is lesz írjak neki? Mert úgy hagytuk abba h én odaköltözök barátomhoz. Nyilván most azt hiszi akkor ennyi volt..azért sem ír..
2022. szept. 7. 14:26
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd békén kérdező. Te jelenleg nem igazán vagy jó parti senkinek sem. Igen, még magadnak sem. Előbb tanulj meg tisztességesen viselkedni mindenkivel szemben.
2022. szept. 7. 14:32
 6/9 Camorri ***** válasza:

Vagy B opció hogy eldöntöd (igen ez a legfontosabb dolog!), és megvárod amíg Ő ír újra, aztán akkor közlöd vele. Az is meglehet hogy soha nem fog újra rádírni, mert továbblépett.

Plussz ha nincs semmi más kapocs csak az hogy beszélgettek akkor az idővel úgyis kikopik ha nem tápláljátok tovább a dolgokat.

2022. szept. 7. 14:32
 7/9 A kérdező kommentje:
Ő azt mondta kellek neki eddig nagyon "tepert" de most úgy érzem megrekedtünk. Pedig nagyon érdekel. Lassan többet gondolok rá mint saját barátomra. Ez a kapcsolat már a srác előtt is kezdett kihűlni. Eltávolodtunk egymástól. Eza srác meg izgat..minden téren. És őszintén nem akarnám veszni hagyni pedig az is lehet h csak ideig óráig lennénk együtt. Annyira össze vagyok zavarodva. Akarom és kell nekem de nem tudom hogy legyen tovább.
2022. szept. 7. 14:36
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem mindegyikőjüket hagyd békén, és adj esélyt nekik találni viszonzott szerelmet/boldogságot. Magadnak meg adj egy kis önismereti időt inkább. Most mindegyikőjüknek csak kárt okozol.

(Ez biztos nem tini kategóriás kérdés?)

2022. szept. 7. 19:38
 9/9 anonim válasza:
52%
Mondd el ezt a jelenlegi pasidnak es mozdulj ra az ujra. Marha jo lesz az elso ejszaka! ;) Es ki tudja, lehet hogy sokaig egyutt maradtok. Ha ennyire vonz a srac, ne engedd el mert banni fogod. Ket eve elengedtem egy ilyen lanyt es azota is banom.
2022. szept. 7. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!