Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár napja szakítottam a párommal. Mind a ketten szeretjük a másikat. Nekem nagyon hiányzik. Ráírjak vagy hagyjam?
Pár hónapig voltunk együtt.
Ugy éreztem nem megy köztünk a dolog. De szeretem. Tudom hogy ő is engem. Most még jobban hiányzik de félek hogy feltépem a pár napos sebeit.
De reménykedek is közben hogy ha irok belemegy hogy folytassuk. Mit tegyek?
Fölösleges folytatni, ha úgy érezted, hogy nem megy.
Mi nem működött? Próbáltatok rá megoldást találni?
Még ne írj rá. Előbb tényleg gondold át hogy mit is akarsz, lenne-e értelme újrakezdeni, változna bármi is. Nézd meg az észérveket is, ne csak a jelenlegi érzéseid után menj.
Ha úgy gondolod és arra jutsz, hogy tudna változni a helyzet és jobb lehet a kapcsolat és ezt tényleg valóban akarod, csak akkor keresd fel. De ehhez idő kell míg átgondolod és dűlőre jutsz. Egyébként meg ne menj vissza hozzá csak azért mert hiányzik, szereted még, hiszen ez normális, de ha már semmi más nincs ami hozzá köt, akkor inkább engedd el. Megkímélitek így egymást a további időhúzástól, szenvedéstől, újbóli csalódástól.
Gondold át hogy valójában mit akarsz!
Nehéz...
Míg itt volt ugy érezetem nem akarok vele lenni most meg majd meg halok érte.
De ha békülést akarok és bele egyezik de nem megy mégse akkor meg megint rossz érzés lesz.
És ha írok neki és nemleges választ kapok? Lehet ez kellene és akkor le tudnám zárni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!