Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy tanárom, hogyan kéne felhívni magamra a figyelmét?
Harmadéves vagyok az egyetemen.
Idősebb nálam (40+), de fura mód vannak közös ismerőseink, barátaink. Így már korábbról is ismertem, hallottam róla ezt-azt, de személyesen nem lettünk egymásnak soha bemutatva. Két féléven át fog tanítani, előadást is, szemináriumot is. Előadáson ugye ott van 150+ fő, de szemináriumon 25-en vagyunk és hozzá vettem fel az órát ebben a félévben.
Szóval örülnék, ha tudnátok tanácsot adni, mivel hívjam fel a figyelmét magamra. :D Nem akarok túl direkt lenni, vagy nyomulós, hogy kínos legyen. A közös barátokat sem akarom kerítőnek használni.
Az egyetem mellett vannak más munkája is, két cégnek a vezérigazgatója. Az egyik folyamatosan fogad gyakornokokat az egyetemről, arra is gondoltam, hogy később erre is rákérdezek nála, hogy hogyan is működik ez, lehet-e tanév közben is jelentkezni stb. De túlbuzgónak sem akarok azért tűnni.
39
nem is a budapesti polgárokat kell érdekelje, hanem az egyetem vezetőségét, akik a fent citált etikai kódext ratifikálták.
mindent megkaptál az életben, aha, egy elkényeztetett, kivagyi ember lett belőled, aki el is hiszi magáról, h. minden jár neki.
ha meg arra célzol, h. gazdag, befolyásos családból származol, és apuci majd a dékánnal elintézi/lezsírozza, ha lebuktok, akkor sztem nagyot tévedsz, és korrupció miatt is elővehetnek...
ideje felébredni, világ nem körülötted forog!
44-es, jaj dehogy, nem ilyen amúgy egyáltalán. :D
Meg a hallgatókkal nagyon emberi, nem kell nála semmi trükk a jó jegyért. Neki a tanítás, egyetemi munka inkább hobbi, kikapcsolódás csak.
Igen, szerintem aki az iskolában is ahelyett, hogy megbeszélné az adott oktatóval, számára nem fér bele a bizalmas viszony, inkább a vezetőséghez szalad, az igenis spicli. Látod, itt is rögtön azzal jössz, hogy na te majd telefonálsz az én dolgaimmal kapcsolatban... Nagyapád anno ÁVO-s volt, onnan ez a rögzült szokás?
Miért lennék qurva? Mert van szemem és észreveszem, ha egy férfi vonzó számomra?
46 ha te azt gondolod, bárki felelős egyetemi tanárnak hobbi és szórakozás az egyetemi munka, akkor nagyon el vagy tévedve.
nincs olyan tanár ma ebben az országban, aki ezt mondaná, ha felelős szakember... ritkán lesznek tanszékvezetők, akik ezt hobbinak veszik....
te nagyon el vagy tévedve!
látszik, h. egyáltalán nem látod át, hogyan működik egy egyetemi szervezet strukturális szinten... hogy mivel jár az oktatói, pláne tanszékvezetői munka...
az szted hobbi, és simán belefér a diákokkal való dugás is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!