Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszik egy tanárom, hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy tanárom, hogyan kéne felhívni magamra a figyelmét?

Figyelt kérdés

Harmadéves vagyok az egyetemen.

Idősebb nálam (40+), de fura mód vannak közös ismerőseink, barátaink. Így már korábbról is ismertem, hallottam róla ezt-azt, de személyesen nem lettünk egymásnak soha bemutatva. Két féléven át fog tanítani, előadást is, szemináriumot is. Előadáson ugye ott van 150+ fő, de szemináriumon 25-en vagyunk és hozzá vettem fel az órát ebben a félévben.

Szóval örülnék, ha tudnátok tanácsot adni, mivel hívjam fel a figyelmét magamra. :D Nem akarok túl direkt lenni, vagy nyomulós, hogy kínos legyen. A közös barátokat sem akarom kerítőnek használni.

Az egyetem mellett vannak más munkája is, két cégnek a vezérigazgatója. Az egyik folyamatosan fogad gyakornokokat az egyetemről, arra is gondoltam, hogy később erre is rákérdezek nála, hogy hogyan is működik ez, lehet-e tanév közben is jelentkezni stb. De túlbuzgónak sem akarok azért tűnni.

2022. szept. 6. 12:32
1 2 3 4 5 6
 1/56 anonim ***** válasza:
100%
Első körben legyél kedves, figyelj, vegyél részt aktívan az órákon. Később kérdezz rá a gyakornoki lehetőségre. És öltözz csinosan.
2022. szept. 6. 12:39
 2/56 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, hogy off, én is egyetemista vagyok (mesteren), de miért akarsz addig bármit ameddig tanít?
2022. szept. 6. 12:56
 3/56 A kérdező kommentje:

Két féléven át még tuti tanítani fog. Azért májusig nem akarok várni, meg hogy annyiban merüljön ki közöttünk a dolog, hogy titokban szemezgetünk órán egymással.

Tényleg nagyon nagyon tetszik, kb. a "tökéletes pasi" kategória nálam.

2022. szept. 6. 12:59
 4/56 anonim ***** válasza:
100%
Családja felesége nincs ?
2022. szept. 6. 13:00
 5/56 A kérdező kommentje:
Nincsen, gyerek sincs.
2022. szept. 6. 13:04
 6/56 anonim ***** válasza:
25%

felejtsd el, már a kérdés is szánalmas.

miért akarna ő pont téged? mitől ez a nagy önbizalmad, h. mindenképp magadra akarod irányítani a figyelmet?

kaphat magának nálad különbet is, aki az ő szintjén van mindenféle szempontból, kis híján a lánya lehetnél, és se egzisztenciában, sem képzettségben nem vagytok egálban.

az önzőségedet jól mutatja, h. arra nem is gondolsz, h. bajba sodorhatod őt, az egyetemi tanárok ui. nem dughatnak hallgatókat következmények nélkül, ki is rúghatják...

magadból meg hülyét csinálsz, de ez gondolom még annyira sem érdekel.

a ffi. hallgatótársak között nézz szét inkább, és ne egy ffi. tanárra csimpaszkodj rá.

2022. szept. 6. 13:36
 7/56 A kérdező kommentje:

Tanszékvezető, hidd el, nem nagyon fogják kirúgni emiatt. Főleg, mert máshol is elég magas pozíciókban van, nem akarná senki ellenségnek magánéleti dolgok miatt. Ráadásul ez az egyetem, nem az általános iskola. Ilyesmiből nem szoktak ügyet csinálni, a magánéletét iskolán kívül mindenki úgy éli, ahogyan szeretné.

Az önbizalmam azért nagy, mert tisztában vagyok azzal, hogy nézek ki és hogyha valamit akarok, azt megszerzem előbb vagy utóbb. De ilyen helyzetben még nem voltam, ezért érdeklődtem volna itt. :)

2022. szept. 6. 13:41
 8/56 anonim ***** válasza:
79%

én is jártam egyetemre, és tudom, h. a tanszékvezető felett is áll vki, pl. a dékán.

az egyetemi oktatókra vonatkozó etikai irányelvet között ott van, h. nem folytathatnak viszonyt diákkal.

nagyon buta vagy, ha azt gondolod, mert itt a felek nagykorúak, minden belefér.

hatalmi visszaélésnek számítana, mert ő oktató, te diák, alá-fölérendeltségi viszony van.

külön undorító, h. arra spekulálsz, mert tanszékvezető, többet megengedhet magának, így a szexet veled.

és a jó külső nem minden, agyban sehol nem vagy hozzá képest, de gerincben, tartásban sem.

látszik, semmilyen erkölcsi skrupulusod nincs, neked ez belefér, és amit akarsz, megszerzel magadnak.

egy hideg, törtető, bárkin átgázoló nő képe bontakozik ki.

hagyd őt békén... nem vmi zsákmány, akit le kell vadásznod, hanem a tanszékvezetőd.

és ennek megfelelően kéne viselkedned, nem pedig kelletni magad...

2022. szept. 6. 14:05
 9/56 anonim ***** válasza:
100%
"hogyha valamit akarok, azt megszerzem előbb vagy utóbb" Szerintem ha ilyen vagy, akkor ez is menni fog. Van rá egy éved, hogy észrevegyen. Ha meg mégse vevő rád, hidd el, érezni fogod, ha ciki erőlködni. A helyedben egyelőre csinos lennék és megfigyelném. Ha ő nem lép arra, hogy rámosolysz és nevetsz a poénjain meg tekergeted a hajadat :D, direktben biztos nem mozdulnék rá, max. csak vizsga után, különben nagyon üzletinek fog tűnni. Így is nagy esélye van, hogy ha tetszel is neki, nem komoly kapcsolatra nyit egy diáklány felé.
2022. szept. 6. 14:07
 10/56 anonim ***** válasza:
100%
Ja és ha 40+osan magányos farkas, annak oka van. Nem biztos, hogy annyira jól jártak, akikkel eddig dolga akadt és hogy te leszel, aki megváltoztatja, akármilyen szimpi képet mutat magáról a haverok felé. Ezt is érdemes megfontolni.
2022. szept. 6. 14:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!