Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első látásra szerelem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első látásra szerelem egy másik férfi iránt?

Figyelt kérdés
6 éve vagyunk együtt a férjemmel, ez idő alatt sok megpróbáltatáson mentünk keresztül, általában én voltam mély ponton, de én is kitartottam mellette mikor ő került süllyesztőbe. Sok mindenben támogat, jobb férjet nehéz lenne elképzelnem is. Kicsit sem hasonlítunk, ezt mindig tudtuk, más személyiségek vagyunk, nem mondanám, hogy egy húron pendülünk, de rengeteget idomultunk egymáshoz, mert a szerelem nagy volt, nem tudtuk elképzelni egymás nélkül, bármennyire is nem passzoltunk. Egyébként jó a kapcsolatunk, vannak szerelmesebb időszakjaink és kevésbé szerelmesek is, de 6 év után is tud időnként pillangót reptetni a szívemben. A munkámból kifolyólag gyakran ismerek meg más férfiakat, időnként kezdeményeznek, barátságok is kialakultak így (amúgy is fiúbarátaim voltak mindig nagyrészt), voltak pasik akik nagyon tetszettek, de mindig tudtam, hogy nekem a férjem a legjobb. Hűséges voltam mindig, minden kapcsolatomban. Most viszont borzasztóan rosszul érzem magam, mert egy abszolút véletlen folytán megismertem egy férfit, aki első látásra szerelem volt. Sosem éreztem ilyet. Annyira szimpatikus személyiség volt, és ő is ugyanezt érezte, így folytattuk a beszélgetést messengeren, 2 napja folyik ez a dolog, ennyire egy húron még senkivel nem voltam, nonstop tudnánk beszélgetni, teljesen ugyanúgy gondolkozunk. Rossz erre gondolni, de olyan mintha minket egymásnak teremtettek volna, és mindketten ugyanezt érezzük, ami nevetséges mivel össz-vissz 2 napja ismerjük egymást, igaz rengeteget beszélünk. Nyíltan kezeljük, hogy mennyire érezzük a kettőnk közti különleges kapcsolatot. Az elejétől kezdve tud a férjemről, emiatt nem akart semmit, de ugyanazt érzi amit én, hogy minket egymásnak teremtettek, mindkettőnknek bűntudata van a férjem miatt, mert érzelmileg ott tartunk, ahol, még ha nem is történt semmi, beszélgetünk... Mi van, ha nekem vele kéne együtt lennem? Ti kiszállnátok ebből az ismerkedésből, vagy megismernétek jobban a srácot hogy kiderüljön, tényleg boldogabb életetek lenne-e vele? Nem tudom elképzelni, hogy elhagyjam a férjemet, hogy nélküle éljek. De tudom, hogy a férjem sokszor nem boldog velem amiatt mert más személyiségek vagyunk, és ugyan alkalmazkodunk egymáshoz, régóta azt gondolom, boldogabb lenne egy jobban hozzáillő lánnyal (de nyilván ilyet nem találni minden sarkon). Mi van, ha így boldogabbak lennénk mindannyian? Tudom, nevetséges, hogy 2 nap után ilyeneken gondolkozom, de most még ki lehetne szállni ebből a dologból, csak valószínűleg megbánnám - bár ezt is-azt is. 30/N
2022. szept. 6. 11:11
 1/6 anonim ***** válasza:
92%

Miután csak 2 napja ismered, könnyen lehet, hogy csak egyszerű vonzalom ami köztetek van, semmi több. Ha ez párod mellett belefér neked, akkor ismerkedjetek meg.

De 2 napos ismertség miatt én a helyedben semmi esetre sem dobnám el azt a 6 évet.

2022. szept. 6. 11:39
 2/6 anonim ***** válasza:
88%
A férjed kimondta, hogy nem boldog veled? Úgy tűnik hogy te nem igazán vagy az. Voltak próbálkozások a kapcsolat megmentésére? Egy idő után minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek és megpróbáltatások, laposabb időszakok. Nyilván érdekes lehet egy új ember, izgalmas, inspiráló, de nem biztos ám hogy x idő után ugyan ez marad. Ha nem vagy boldog, nem érzed a férjeddel amit kéne, nem szereted, akkor persze válj el, de szerintem így is válni kéne. Ha már most azon gondolkodsz hogy ki kéne deríteni hogy azzal a pasival jobb lenne-e egy idő után ha jobban megismered és ha netalán nem akkor marad a férjed, akkor az azzal egyenlő hogy a férjedet talonba tartod, és szerintem így ez egy felesleges hitegetés.
2022. szept. 6. 11:54
 3/6 anonim ***** válasza:
91%

Fuhh, ahogy elolvastam, több kérdés merült fel bennem, mint válasz. Mennyire lehet őszinte és igaz a szeretet, amit a férjed iránt érzel, ha KÉT NAP ismeretség után azon gondolkodsz, hogy elhagynád őt egy másik emberért? (Ráadásul, ahogy itt olvasom nem csak megfordul a fejedben, hanem konkrétan gyártod az érveléseket, hogy miért lenne ez jó mindenkinek.) Ebből kiindulva, érdemes lenne szakítanotok. Mert - valószínűleg -, hiába írtad azt, ez nem egy jó kapcsolat.

Valószínűleg a másik férfiba is azért tudtál ilyen könnyen beleszeretni, mert annyira hiányzik a kapcsolatotokból ez a hasonlóság, hogy egyből azt érzed, itt az ugródeszka, amin kiröppenhetsz belőle. Azért azt érdemes tudni, hogy két nap ismeretség után az ember nem a másikba szerelmes, hanem abba, amit beleképzel. Hogy elképzelhető, hogy ez az ember sem normális, ha két nap után szintén így érez (jó esetben neki is csak valami hiányt betöltesz, tehát összekapcsolódnak a fogaskerekek, rossz esetben egy nárcisztikus barom, aki megtalálta a következő áldozatát).

Ha elhagyod a férjed, legalább egyikőtök sem lesz egy langyos házasságban. De nagy valószínűséggel a bimbozó románc félbe fog szakadni (a túl heves érzelmek az elején általában sebeket rejtenek, ezeknek nincs valóságalapjuk, hiszen NEM ismered a másikat), persze ez nincs garantálva. Valóban nem ér annyit a kapcsolatod, amiben 6 éve benne vagy, és állításod szerint jól működik, hogy megpróbálj adni egy esélyt neki? Nem szereted annyira a férjedet, hogy kilépés helyett inkább belépni próbálj? (Javítani a kapcsolaton.) Ha nem, akkor hagyd el, mert annak úgy nincs értelme, hogy belezúgsz másba. Ezt neked kell tudni.

2022. szept. 6. 12:03
 4/6 anonim ***** válasza:
88%
Sajnálom a férjed 6évét.
2022. szept. 6. 12:22
 5/6 anonim ***** válasza:
87%

Általános "szabály", hogy akkor érdemes elválni, ha úgy érzed, hogy egyedül is boldogabb lennél mint az adott házasságban.

Nem azért kell elválni, mert van egy másik személy akihez lehet menekülni, nagy a szerelem stb, mert bizony az a másik személy sem egy biztos pont. Ha te úgy érzed, hogy egyedül is boldogulsz, ha esetleg nem jön be az új pasas, akkor érdemes elhagyni a férjedet (miután megpróbáltál mindent, hogy rendbe tedd a házasságodat!). De egy másik személyre sosem szabad a boldogságodat alapozni. Az egyensúlyt neked magadban kell megtalálnod, és ha úgy adódik tudnod kell egyedül is élni. A liánozás amúgy sem egészséges dolog...

2022. szept. 6. 13:08
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha annyira nem passzolnátok nem lennétek 6 éve együtt...

Forditott esetbe mit szolnál éreznél ha a párod lenne igy ahogy te?

2022. szept. 6. 14:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!