Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Más is van úgy, h élből nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is van úgy, h élből nem érdeklik a a túl fiatal lányok? (25 alatt)

Figyelt kérdés

Nagyon szépek, vonzóak, de tudom h egy sz.r van a fejükben (undorító celebekért rajongás, tiszteletlen stílus, pongyola beszéd, nevetséges fiús öltözködés, stb.), ezért kapásból el is utasítom az ismerkedést. Nagyon kevés kivételt látok. (Én 29f vagyok)

(voltak már kapcsolataim, nem vagyok sem incel, sem mgtow, mielőtt ez jönne)

2022. szept. 3. 12:01
 1/9 anonim ***** válasza:
71%

Egy rakat 30 as 40 es ismim helyből rá se nez a huszasokra mert csak 2labon járo p.ncinak látják őket nekik pedig ez édeskevés ha vki csak szexelni tud mást nem. Tapasztalatban intellektualitásban de élethelyzetben, gondokban sem érnek fel hozzájuk.

Szoval az en ismeroseim max elmosolyognak egy egy pl berugott csajon egy pubban es ennyi, de nem kéne nekik.

2022. szept. 3. 12:04
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Normális értelmes férfiaknál van egy határ ami alatt gyereknek látják a nagyobb korkülönbséggel fiatalabb lányokat!

Egy bizonyos korkülönbség felett beteges a közeledés!

2022. szept. 3. 12:11
 3/9 anonim ***** válasza:
64%

szerintem ez inkább 20alatt jellemző, de közöttük is sok kivétel akad.

azért egy 23éves lány pl általában nem ilyen amit itt leirtál

2022. szept. 3. 12:35
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nincs semmi dolgom a fiatal lányokkal, a korombelieket szeretem.

Viszont van néhány, a húszas évei elején járó gyakornokunk, a kérdéses korosztály.

Lehet, hogy jól válogat a humán és csak emiatt, de ezek talpraesett, érett gondolkodású, okos fiatalok, teljesen épkézláb értékrenddel.

Az unokahúgom 20 évesen ugyanilyen.

Szóval nem igaz, hogy ennek a korosztálynak csak szar van a fejében.

2022. szept. 3. 12:40
 5/9 anonim ***** válasza:
Én 30évesen inkább az idősebb nőkre bukom, sosem érdekeltek a fiatalabbak, egyszerüen nincs meg a hangnem. A fiatalabb csajoknak bárhogy próbáltam udvarolni nem jutottunk előrébb a nálam 4-5-8 évvel idősebb nőkkel meg pár perc beszélgetés után arrol beszéltünk,hogy nála vagy nálam találkozzunk legközelebb.
2022. szept. 3. 12:42
 6/9 anonim ***** válasza:

Én nem zárok ki senkit.

Agyilag az egyik legérettebb exem 24 volt, amikor megismertem (én akkor 32). És szégyen, nem szégyen, de sokat tanultam tőle párkapcsolati dolgokat illetően, pedig már sok mindenen voltam túl, sőt az előtte lévő exem 10 évvel idősebb volt tőle (vagyis 2-vel tőlem). Az pedig csak bónusz volt, hogy iszonyú jól nézett ki.

2022. szept. 3. 12:50
 7/9 anonim ***** válasza:
77%
Az emberek többsége a korosztályát preferálja. Attól, hogy itt van egy hangos, aberrált kisebbség, még a hozzád hasonló felfogásúak lesznek többségben.
2022. szept. 3. 13:12
 8/9 anonim ***** válasza:
Majd' 30 évesen ez is lenne a normális, hogy a saját korosztályod iránt érdeklődj, és ne a 19 éveseket vadászd.
2022. szept. 3. 18:34
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ez teljesen normális.

Az lehet hogy vannak kivételek akik fejben rendben vannak, de élettapasztalatban akkor is kevesebbek.

2022. szept. 3. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!