Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarországon miért csak az ismerősök ismerősei által ismerkedik mindenki? Csak ez az elfogadott. És minden más tabu, gáz, stb...
Senki nem ismerkedik sem kávézóban, sem szórakozóhelyen, sport közben, sem utcán, sem buliban, sem koncerten, sem semmilyen más helyen. Nem ér rá, nem azért megy oda, stb bla bla...Gyakorlatilag soha senki sehol. Ezt látom magam körül. Csak és kizárólag a baráti körből, ill. a barátok barátai közül. Párt sem hajlandó senki keresni/elfogadni, ha az esetleg egy teljesen külső, addig nem ismert körből jön. Miért vagyunk ennyire beszűkültek?
(Félreértés ne essék, volt már több kapcsolatom is, de azok is mind ismerősi körökből, ahogy fent leírtam)
25/N vagyok, korulottem mindenki interneten ismerkedik, es igen, ismerkedik, nem hulyitjuk egymast.
A mostani paromat is tarskeresorol ismerem, az elmult 4 evben mindig onnan lett, nem baratok ismerosei altal. Ennek egyreszt az az oka, hogy nalunk mindenki ilyem tartos parkapcsolatban van, tehat a barataim baratai is.
Masreszrol meg ha rosszul sul el a dolog akkor nem lenne jo kerulgetni utana a masikat mindenhol.
Neten nem érzed az illatát így van
Pár nap után kell találkozni, onnantól ugyanúgy megy mintha élőben találkoztatok volna
40+-osan neten ismerkedtünk meg
Májusban volt az esküvőnk
Nem hinném, hogy ez igaz. Vagy attól függ milyen emberek vesznek körül. Én elvből soha nem ismerkedtem se baráti körből ,se osztály/iskolatársakkal, se munkahelyről, mert nem lett volna kedvem szakítás után rendszeresen nézni a fejét, ha amúgy egy társaság tagjai vagyunk valamilyen oknál fogva.
Mindig is neten ismerkedtem, olyan emberekkel akiket a környezetem remélhetőleg nem ismer. Így, neten ( netes társkeresőn) ismertem meg a férjemet is. Semmivel sem nagyobb zsákbamacska mintha egy vad idegen leszólít( vagy leszólítasz) a boltban/házibuliban/utcán/kávézóban stb).
A környezetünkben sokan ismerkedtek meg ugyanígy a párjukkal, netes társkeresőn, vagy pl közös hobbi, közös érdeklődési kör hozta összze őket.
Ilyen diszkós bulis stb helyeken kb csak egyéjszakás numerákat hajtanak fel többnyire az emberek, ha erre van igényük. Aki komolyabb kapcsolatot keres, nem nagyon jár ilyen helyekre társat keresni.
sokan jönnek azzal, hogy ismerkedj az "életben"
aha ja, de ott mindenhol csak a kifogás megy, itt ezért ott azért ne...sőt ciki, meg tapadós...jajj nee...
szidják a társkeresőket az emberek...ja...és mondják , hogy az életben...ja...de ott sem akarnak.
Na persze ha Jóska megy oda hozzájuk az operátor aki nem is jóképű akkor persze, hogy ciki....de ha Hozé Luis Ármándó a gazdag jóképű akkor nem ciki.
A külső iszonyat sok előnyt jelent mindenhol.
Jóképű vagy?
Azert, mert szocio-kulturalis ertelemben a magyar egy torzsi, nomad nep.
38F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!