Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehetsz incel ha közben van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetsz incel ha közben van egy csinos barátnőd és szexelsz rendszeresen?

Figyelt kérdés

De ennek ellenére blackpill-hívő vagy és vallod az elveiket?

Elvégre az incel jelzőt újonnan a blackpill hívőkre aggatják, nem?

Most amiért nekem szerencsém volt és összejött a barátnő, hagyjak fel az elveimmel? Az gerinctelenség lenne nem?

Persze nem “fárasztom” velük a barátnőm, csak online élem ki magam.

2022. szept. 2. 12:58
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

20

Ha megfigyelésen, kutatáson és racionalitáson alapszik, akkor mi baj vele?

2022. szept. 2. 16:04
 22/30 A kérdező kommentje:

20

“Minden nő ugyanazt találja vonzónak? Ha ezt te őszintén elhiszed, akkor nyilvánvalóan nem lehet gondod a sztereotípiákkal”

Ez nyilván úgy értendő, hogy valódi szexuális vonzalmat csak a férfiak ezen szűk csoportja felé képesek érezni és nem azt, hogy nem jönnek össze más típusú férfivel.

Jelenleg ott a társadalmi nyomás is amiért még mindig sokan inkább párba állnak még ha nem is vonzódnak a párjukhoz. De egyre inkább megyünk vissza törzsi időkhöz a liberalizmusnak köszönhetően ami azt fogja eredményezni, hogy a nőkön nem lesz akkora nyomás, hogy kapcsolatban legyenek és inkább egyedül maradnak és szexelnek alkalomadtán vonzó férfivel.

2022. szept. 2. 16:08
 23/30 anonim ***** válasza:
87%

"Ha megfigyelésen, kutatáson és racionalitáson alapszik, akkor mi baj vele?"

Az, hogy a saját megfigyeléseid nem objektívek, azt látod, amit látni akarsz. Egy másik magát incelnek nevező emberrel beszéltem itt korábban, ő azt mondta, azért elnyomó a társadalom, mert a nők idősebb korukban mind megházasodnak, a férfiak meg egyedül maradnak. Amikor megkérdeztem, hogy hogy lehetséges ez, ha egyébként 30 éves kor felett a nők vannak többen, akkor azt mondta: "Én sem értem, de mindenhol ezt látom." - egyszerűen azért, mert azt látja, amit látni akar. Aki istenben hisz, az mindenben istent látja, aki a vonzás törvényében hisz, az arra utaló jeleket lát, aki pedig a nők általi elnyomásban, az azt látja mindenhol.

Kíváncsi vagyok, hogy milyen kutatásról következtettél erre. Gondolom egy tudós / pszichológus által létrehozott kutatásról beszélsz, aminek meg tudod adni a DOI számát is (hiszen minden hivatalos kutatás rendelkezik DOI számmal). Amennyiben nem, te nem hivatalos forrásból értesültél, hanem valami kamucikkből.

"De egyre inkább megyünk vissza törzsi időkhöz a liberalizmusnak köszönhetően ami azt fogja eredményezni, hogy a nőkön nem lesz akkora nyomás, hogy kapcsolatban legyenek és inkább egyedül maradnak és szexelnek alkalomadtán vonzó férfivel."

Tehát a liberalizmust el kellene törölni, mivel az megadja a nőknek a lehetőséget, hogy ne legyen rajtuk társadalmi nyomás, ha nem úgy viselkednek, ahogyan azt a társadalom elvárja. Azért ezt a mondatot elég röhejes összevetni a 17-es hozzászólásoddal, ahol magadat felvilágosultnak vallottad, mert szembe mersz szállni a társadalmi nézetekkel, most meg azt kéred számon, amiért a nők nem a társadalom elvárásainak megfelelően viselkednek.

2022. szept. 2. 16:21
 24/30 anonim ***** válasza:
0%

"Tehát a liberalizmust el kellene törölni"

Persze. Jol megvoltunk nelkule par evezredig.

38F incel

2022. szept. 2. 16:26
 25/30 anonim ***** válasza:
87%

“ hogy a nőkön nem lesz akkora nyomás, hogy kapcsolatban legyenek és inkább egyedül maradnak és szexelnek alkalomadtán vonzó férfivel.”

Csak én nem látom ebben a problémát? Hál isten, hogy nem szorulnak rá ma már a nők a férfiakra és csak akkor kell hogy kapcsolatban legyenek , ha szeretnének, nem azért hogy ne haljanak éhen. Ez probléma lenne?

2022. szept. 2. 16:37
 26/30 A kérdező kommentje:

25

“ Csak én nem látom ebben a problémát? Hál isten, hogy nem szorulnak rá ma már a nők a férfiakra és csak akkor kell hogy kapcsolatban legyenek , ha szeretnének, nem azért hogy ne haljanak éhen. Ez probléma lenne?”

Igen mert te nem látsz problémát abban, hogy csak a társadalom egy szelete számára hozzanak kedvező döntéseket és mint olyan nem különbözöl semmiben a nőket anno elnyomóktól.

Mi lenne ha a társadalom minden tagja számára kedvező rendszert akarnának és nem olyan ami csak a nőciknek kényelmes?

Jelenleg a férfiaknak kell biológiai rendeltetésükkel ellentétes módon élniük. Ez lenne a megoldásod, hogy akkor beáldozzuk a férfiakat, hogy a nőknek jó legyen?

2022. szept. 2. 17:00
 27/30 anonim ***** válasza:
84%

Nem, az a megoldás hogy ha a férfi kapcsolatban szeretne lenni, akkor viselkedjen is úgy, ellenkező esetben egyedül marad.

Mert én mint nő, eltudom magam egyedül tartani. Van lakásom, autóm, jó fizetésem. Az előző kapcsolataimban cselédnek voltam nézve mert nő vagyok. Ha mindketten dolgozunk, mit pakoljak egy felnőtt ember után?

Így, amíg nem találok olyan férfit aki partnerként kezel, egyedül leszek. Ha úgy tartja kedvem, szexelek is valakivel, igen. Csakhogy ezzel nem a férfiakat szorítom háttérbe, hanem magamat előtérbe. Nem mindenki ezt csinálja?

Azért lennék egyenlő a nőket elnyomókkal, mert nem akarok olyan kapcsolatban élni, ahol elnyomnak….? Érdekes logika.

2022. szept. 2. 17:07
 28/30 A kérdező kommentje:

27

Azért a férfi és nő biológiája eltérő.

Ne ess abba a hibába, hogy egyenlőséget akarnál erőltetni rájuk mint a woke-osok.

Ez a legnagyobb átok ami valaha érhette az emberiséget.

Vannak alap dolgok amelyek szentek: férfi, nő, család. Van férfi szerep, van női szerep. Nem véletlen vagyunk eltérőek biológiai értelemben.

2022. szept. 2. 17:11
 29/30 anonim ***** válasza:
87%

Én senkire nem szeretnék semmit erőltetni, pont ez a lényeg. Hogy mindenki had éljen ahogy szeretne, nem ahogy mások mondják meg.

Pont ezért személy szerint nem hiszek a férfi és női szerepekben. Minden család, kapcsolat más. Más más rendszerrel, szerepekkel. Nem lehet ugyanazt a sémára ráhúzni mindenkire.

2022. szept. 2. 17:20
 30/30 anonim ***** válasza:
60%
Nem
2022. szept. 2. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!