Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kigyúrt, rendszeresen edző pasik, tartós kapcsolatot el tudnátok képzelni olyan nővel, aki ducibb, vagy csak csinos, vékony nőkkel?
Nem duci vagy, hanem erősen túlsúlyos. Nézd csak meg: [link] 20 kiló minusszal lenne normális a testsúlyod. Nem gondolod, hogy magasan van a léc?
De persze, van olyan, aki pont ilyen nőt keres, mint te.
Már megint egy pasi által írt provokáció, ennek a margójára íródott:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Az nem tetszett egyeseknek hogy azt írtam hogy nekem, személy szerint!, nem jönnek be a kövér férfiak, viszont a kicsit túlsúlyos csajokat vonzónak látom, és úgy látom hogy van bőven pasi akinek bejönnek. Úgy borultak ki mintha nekem, nőnek, ez a véleményem bármit is számítana, mintha ettől ezentúl több alfa vagy chad vagy micsoda, lenne oda a duci csajokért.
De amúgy nem értem mire jó ez a cirkusz. Hiába veritek magatokat incelek, akkor is vannak csúnya, kövér emberek is akik egymásra találnak és boldogok, hiába cirkuszoltok itt hogy csak az alfahímeknek meg a pénzéhes plasztiknőknek jut kapcsolat. Ki kéne menni az utcára és szétnézni! Hogy átlagos és átlagon aluli emberek is együtt vannak, a kapcsolat nem a szupermodell külsejű emberek kiváltsága, a hiba a ti készüléketekben van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!