Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora korkülönbség fér bele?
Szóval nekem elég nehezen megy a párkeresés, egyszerűen használhatatlan a korosztályom számomra, mindenki Ghostingolóstól, vagy akivel beszélek azzal nincs közös hang, nemrég erős késztetést éreztem, hogy ráirjak egy lányra aki követ instán ő 32, én 26.
Aztán kiderült, hogy nagyon egy hullámhosszon vagyunk, szinte egész nap beszélünk mindig van közös téma, hasonlóak a céljaink is (tanya,gazdálkodás stb...)
Van két kicsi gyereke, de nem jelent számomra problémat.
Gondolom ha így alakulna azért erősen kapnék a családba, jó mondjuk belefér, nincs szoros kapcsolatunk.
Szerintetek ez így belefér?
Ez nem gond, nekem is tetszett6 évvel idősebb csaj.
De egy példa. A legjobb barátom ismerkedett egy 2 gyerekes 8 évvel idősebb anyukával, összepasszoltak, ma már házasok és van egy közös baba. Jaaa és zavarta őt a két gyerek de feldolgozta. Azt kívánom ez a 6 év legyen a legnagyobb gondotok.
11# "Zavarta a 2 gyerek, de már feldolgozta"
Szegény gyerekek mit élhettek át, és akkor még ott a zabigyerek féltesójuk, te jó ég.
Sziasztok :)
Megvolt az első randi, köszönöm szépen mindenkinek, úgy néz ki várjuk a folytatást! 😍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!