Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora korkülönbség fér bele?
Szóval nekem elég nehezen megy a párkeresés, egyszerűen használhatatlan a korosztályom számomra, mindenki Ghostingolóstól, vagy akivel beszélek azzal nincs közös hang, nemrég erős késztetést éreztem, hogy ráirjak egy lányra aki követ instán ő 32, én 26.
Aztán kiderült, hogy nagyon egy hullámhosszon vagyunk, szinte egész nap beszélünk mindig van közös téma, hasonlóak a céljaink is (tanya,gazdálkodás stb...)
Van két kicsi gyereke, de nem jelent számomra problémat.
Gondolom ha így alakulna azért erősen kapnék a családba, jó mondjuk belefér, nincs szoros kapcsolatunk.
Szerintetek ez így belefér?
A szüleim között 21 év korkülönbség van és együtt vannak a mai napig. :)
Szerintem ha valaki szereti egymást nem számít a kor.
Korba teljesen jók vagytok. De ez a két kicsi gyerek... Nem lehet hogy kicsit lehúzás céljából akar téged?
Légy észnél.
Te tudod, hogy neked mi fér bele. A korkülönbség még nem necces. De rögtön egy családba belemenni, ennyi idősen már igen. Gyerekek mellett egész más az élet, sok kötelezettség, más napirend, mint nélkülük.
Ennyi idősen nem biztos, hogy belemennék a helyedben, de nem tudom, hogy milyen lehetőségeid vannak az egyedülálló lányoknál, ezt te tudod. Én pl. ennyi idősen kezdtem bele egy vállalkozásba, külföldi nyaralásokat csináltunk a barátnőmmel, aki a feleségem lett. Gyerekek mellett ez nem ment volna.
#5 mert akinek gyereke van, az nem vágyhat társra? Vagy egy gyerektelen nem akarhat kihasználni? Menjél már az ilyen rosszindulatú, alaptalan megjegyzésekkel.
Amúgy nem gáz, én 5 évvel vagyok idősebb a barátomnál és nagyon jó a kapcsolatunk. Ez a rész viszont “ egyszerűen használhatatlan a korosztályom számomra” egy baromság, ha mindenki ghostingol, akkor már bocsi, de veled lehet valami gond. Lehet olyan lányoknál próbálkozol, akik nálad jobbat is kaphatnak.
Két kisgyerek húzósabb, mint hat év. Ezt két kisgyerekes anyaként mondom.
De ha tényleg úgy érzed, neked ez a nő kell, és nem akadály ez sem, próbáljátok meg.
7# Mielőtt lepontoztál volna,
Kétgyerekes anyaként írtam, hidd el egy fiatalabb pasi mindenét hajlandó adni egy jó szóért tányér levesért ahol meghallgatják megértik szeretik, tartozik valakihez.
Ohh, hány ilyen van és a lemez ugyanaz, hogy nem érti meg a korabeli lányokat..
Volt nem egy ilyen próbálkozásuk nálam is, de én nem velük képzeltem el kapcsolatot, eltartóra meg nem volt szükségem.
Én csak felhívtam a kérdező figyelmét, mert vannak nők akik simán kihasználják ha nem figyel oda.
És azt is leírtam, hogy a kapcsolattal semmi baj nem lenne, csak legyen résen, ne legyen szponzor.
Én csak jót akarok a kérdezőnek.
Köszönöm mindenkinek :)
Nyílván lehet velem van a baj, de legalább vele normálisan el tudunk beszélgetni, hasonlóak a céljaink is.
Így nem gondolom, hogy probléma adódna.
Tényleg senkit nem találtam akivel ilyen jól elbeszélgettünk volna, vele pedig társkeresolőn kívül botlottunk egymásba. (véletlenek... 😅)
Van közöttünk nagyjából 100 kilóméter, úgyhogy majd az idő és a távolság igazol gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!