Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Annál jobban értékeltek egy csajt ,minél később
adja oda magát?
10. Egyébként rohadt jó, hogy így a nyakamba varrod bizonyos férfiak felszínességét. Nem mondtam, hogy 2 óra ismerkedés után szét kéne tenned, soha életemben nem állítottam ilyet. A leghosszabb idő, amit életemben kivártam, az képzeld, 1 év volt, és utána lett belőle kapcsolat, szóval ha valaki, hát én pont nem vagyok az, akinek már az utcán hazafelé le kéne dobnod a bugyit. Ettől még nem gondolom, hogy PUSZTÁN az idő faktor miatt te értékesebb lennél, már megbocsáss. Az a kapcsolat sem AZÉRT volt értékes.
2022. aug. 30. 14:07
#9 nyilván kell az is, hogy legyen a nő mögött tartalom, ne egy unalmas bugyuta életképtelen csajszi legyen (bár ilyenek is megtalálják a maguk párját), de mondom, a saját és barátnőim tapasztaltai alapján, nagyon is számít, hogy mikor van szex. A könnyen kaphatóság nem épp erény, legyen szó akár férfiról, akár nőről.
2022. aug. 30. 14:08
12. Nem előny a könnyen kaphatóság, ilyet sem állítottam. Én az idő tényező piedesztálra emelése kapcsán fejtettem ki a véleményemet. Ne csináljatok úgy, mintha nem értenétek...
2022. aug. 30. 14:09
Én a feleségemmel az első randin lefeküdtem. Azóta is szeretem, 8 éve. Biztos akkor is így lenne, ha mondjuk csak a harmadikon feküdtünk volna le. De mondjuk hónapokig egy felnőtt nővel én ilyen szempontból nem fogok szórakozni. A nehezen kaphatóság sem erény.
2022. aug. 30. 14:11
#11 na várjunk csak, akkor nagyon nem ugyanarra gondolunk a “megváratom a másikat” rész alatt🤣Nálam ez azt jelenti, hogy 1-2 hónap után szexelek, de akire 1 évet kell várni, hát bocsi, de az vagy prűd, vagy valaki más kezelgeti ez idő alatt. Na ez már tényleg játszmázás, sőt, szivatás.
2022. aug. 30. 14:11
2022. aug. 30. 14:18
#16 aha, mégis ler_bancozzátok azokat, akik egyből szexelnek. Ha van rajta sapka, az a baj, ha nincs, az a baj😅
2022. aug. 30. 14:28
"Általában azok a nők váratnak, akik a testükön kívül mást nem képesek nyújtani"
De ez nem váratás. Nekem nem kellemes idegennel a szex.
2022. aug. 30. 14:31
#17.
Ezt azok teszik akiknek nem jön össze az a csaj, de a másik pasival bezzeg összejön.
Illetve akiknek semmi nem jön össze , de a többinek bezzeg igen.
Ha mindegyiknek összejönne a csaj már a 1-2-3. randin nem lenne ez a rib*ancozás.
Ez féltékenység!
Amit meg te mondasz az megint egy ugyanaz a női ének ami szájrúl szájra terjed.
2022. aug. 30. 14:40
Nőként válaszolok.
Én sem a saját, sem az ismerőseim szerelmi életében nem vettem észre, hogy a férfi megbecsülése függene az első randi és az első szex között eltelt időtől.
Extrém esetek természetesen létezhetnek. Biztos vannak bigott férfiak és szégyentelenül rámenős nők, akik a nyomulásukkal csírájában elfojtják a másik vágyát, de felnőtt emberek közt alapvetően nem a számító játszmázás a nyerő. Ha kívánják egymást, lefekszenek. Ha valamelyiküknek/mindkettőjüknek időre van szüksége, akkor várnak.
A többi álszentség, fanatizmus és manipuláció.
2022. aug. 30. 15:36
Kapcsolódó kérdések: