Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy minél több idő telik el a randi óta, annál kevésbé vagyok lelkes?
Nekem ez rejtett szorongas miatt van.
Randik elott szinte kedvem sincs találkozni pedig izgatottan vartam mikor hív már el, mikor találkozunk már. A megbeszelt idopont elott meg elmegy minden életkedvem is.
Ramtör tudattalan a megfelelési kenyszer szorongas. Ami nem fogalmazodott meg sohq bennem csak az hogy kedvem sincs fuhákat válogatni sem, el se akarok mar menni.
De aztan a randin a masikkal ez eltunik oldott leszek vele es jol erzem magam. Kellemes csalodast okozott.
De ujra kezdodik ez abkör a kövi randi elott.
Megelőzni (nálam legalábbis)gyakoribb sűritett randikkal lehetne azaz másnap harmadnap ujra randi, folyamatos találkozások élmenyek.es az spontan azaz nem kinlodással hogy uristen mit fogunk csinalni. Es nem 5 naponként vagy hetente kethetente találkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!