Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pasik! Annál jobban értékeltek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Annál jobban értékeltek egy csajt ,minél később adja oda magát?

Figyelt kérdés
2022. aug. 30. 13:30
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
Számomra nincs a kettő között összefüggés.
2022. aug. 30. 13:36
 2/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Minél később adja oda magát, annál inkább felmerül a gyanú, hogy:

1. játszmázik és hülyét akar belőlem csinálni

2. ezzel akar értékesebbnek tűnni a szememben, ezzel pozicionálja fel magát.

3. nem is kíván engem (minek akar velem lenni?)

Nyilván nem azt mondom, hogy egy bulin egyből akadjunk össze részegen a vécében, de néhány találkozó után már el lehessen dönteni, hogy akarunk-e egymástól valamit.

2022. aug. 30. 13:38
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
Nincs szabálykönyv, hogy mikor kell. Amikor mind két fél úgy érzi. :)
2022. aug. 30. 13:41
 4/29 anonim ***** válasza:
98%
Nem. Olyan nőt szeretnék, aki önmaga is szereti és élvezi a szexet. Nem olyat, aki valami trófeának gondolja magát, a szexet meg egy jutalomnak, amit néha nagy kegyesen átad nekem. Mert ebből lesznek az olyan kapcsolatok, ahol havonta egyszer van szex, amúgy meg a nőnek folyton "fáj a feje".
2022. aug. 30. 13:48
 5/29 anonim ***** válasza:
94%
Ezt csak a nok gondoljak. A ferfiak a tartalmas noket keresik. Az, hogy vannak nok, akik egybol mindent bedobnak, majd utana otthagyjak oket, nemazert kerultek lapatra, mert tul koran adtak magukat, hanem azert, mert azon kivul semmi mast tudtak adni. Egy ertelmes no elobb kiepiti a vonzerejet, melyiti a kapcsolatot es csak utana kezdi gyurni a lepedot. Minden egyeb esetben hatvanyozottan novekszik a lelep eselye. Ha nem (tudod) melyited a kapcsolatot, de nem is adod oda magad, akkor azt jatszmazasnak hivjak, es ugyanugy lelepnek a ferfiak. Tanulj meg no lenni, legyel okos no.
2022. aug. 30. 13:51
 6/29 anonim ***** válasza:
100%
Nincs összefüggés.
2022. aug. 30. 13:53
 7/29 anonim ***** válasza:
70%
Általában azok a nők váratnak, akik a testükön kívül mást nem képesek nyújtani, vagy nincsenek tisztában azzal, hogy mit tudnának nyújtani. Sokszor az ilyen nők korábban az első alkalommal felmentek a férfihez/megdugatták magukat/ és emiatt értéktelennek érzik magukat. Ezt követi az ilyen "proli gőg", amikor azzal akarja visszaszerezni az elvesztett önbecsülését, hogy "Na most majd jól megváratom ezt a srácot, tudja csak meg, hogy én igenis értékes vagyok". Csakhogy ez nem így működik. Mi nem szeretünk várni. Ellenben szeretjük az olyan nőket, akikben van némi tartalom is, nem az az egyetlen erénye, hogy kibírja szex nélkül néhány hétig/hónapig. Egy férfi ilyesmire alapból kondícionálva van, ez nekünk nem egy extra valami, inkább játszmázás benyomását kelti.
2022. aug. 30. 13:59
 8/29 anonim ***** válasza:
44%

Azért mondják, hogy nincs összefüggés, mert szeretnék, ha minél előbb lefeküdnénk velük.

Nekem olyan ismerkedésből még soha nem lett kapcsolatom, ahol egyből lefeküdtünk. Azok nem tudtak elmélyülni, mert egymás meghódításának izgalma már az elején elszállt. A komoly kapcsolataimnál legalább 1 hónap ismerkedés megvolt a szex előtt. Mondjuk én olyan pasit se veszek komolyan, aki az első 3 randi alkalmával már bepróbálkozik. Az ilyen szerinted hosszútávon mennyire lesz megbízható? Aki ennyire nem tud uralkodni az ösztönein, az nekem nem kell kapcsolatra és a férfiak többsége is így gondolkodik a nőkről.

Persze ez nem jelenti azt, hogy MINDENKI így gondolkodna. De tapasztalataim szerint igenis számít.

2022. aug. 30. 14:00
 9/29 anonim ***** válasza:
100%

"Azért mondják, hogy nincs összefüggés, mert szeretnék, ha minél előbb lefeküdnénk velük."

Ez nincs teljesen így. Biztos van, aki EZÉRT mondja, de nem minden esetben igaz. 2-es és 7-es válaszomban leírtam az okot, illetve 5-ös is kiválóan megfogalmazta ennek a lényegét.

2022. aug. 30. 14:01
 10/29 anonim ***** válasza:
38%

“ Egy férfi ilyesmire alapból kondícionálva van, ez nekünk nem egy extra valami, inkább játszmázás benyomását kelti.”

Vagy esetleg egész egyszerűen nem mindenki akar egy vadidegennek 2 óra ismerkedés után lefeküdni? Erre még nem gondoltál? Eszem megáll. Jóhogynem az az alap manapság, hogy első randin kézfogás helyett már szexelni kell.

2022. aug. 30. 14:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!