Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pasik, ti ki akadnátok ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, ti ki akadnátok ha a csaj át hívna aludni de nem lenne szex?!

Figyelt kérdés
Mármint szeretek a közelébe lenni és még korainak érzem a szexet csak 6x talalkoztunk eddig ,de szeretnék vele aludni..nem tudom mit gondolna
2022. aug. 28. 18:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha úgy érzed hogy ő arra akar rávezetni,akkor közöld ezt vele,hogy te még korainak érzed,de mindennek eljön az ideje,csak még kell egy kis összecsiszolódás, és szerintem meg fog érteni :)
2022. aug. 28. 18:21
 2/11 anonim ***** válasza:
51%
Hát attól függ... Hány évesek vagytok?
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Bár nő vagyok :D

De ennek nem kéne problémát jelentenie

4/11 anonim ***** válasza:
0%
Én nem akadnék ki, én most is filmet nézek a volt párommal az ágyban akivel barátok vagyunk, mégse mászok rá :)
 5/11 A kérdező kommentje:
Ő 26 én 21
2022. aug. 28. 18:23
 6/11 anonim ***** válasza:
18%

Nekem volt ilyen hogy ismerkedtem egy pasival es vele aludtam szex nelkul meg egyéb rengeteg elményunk sztorink is vilt amugy.(aztan nem jottem vele ugyan ossze)

De amikor olyan 5 év mulva rairtam hogy en vagy xy nem tudom megismer e, szinte "kiabált" a cseten hogy téged?? Téged nemlehet elfelejteni!! belőled az egész földön(!) nincs még egy ilyen nő!!!

De aztan amugy tudunk kulturaltam beszelgetni meg spanolni, ez csak kezdetleges kirohanása volt :) De igy tudtam meg azt hogy mai napig ki van rajtam akadva hogy elotte öltözök át, vagy mellette is simán pisilek ha kell de nem fekudtem vele le:D

2022. aug. 28. 18:24
 7/11 anonim ***** válasza:
94%

Mondd meg neki, hogy mit szeretnél, ha petting sem fér bele, akkor azt is, hogy ne kezdjen el próbálkozni, és legyen feszültség belőle.

Bele fog menni!

2022. aug. 28. 18:30
 8/11 anonim ***** válasza:
0%

*en vagyok xy

Cseten "Téged elfelejteni??nem.is lehet téged elfelejteni!!!stb

2022. aug. 28. 18:30
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
teljesen mindegy, hogy hány évesek. Attól mert találkozok a randipartneremmel nem kell minden egyes alkalomkor dugni.
2022. aug. 28. 18:31
 10/11 anonim ***** válasza:
nem akadnék ki
2022. aug. 28. 19:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!