Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elhigyjem neki hogy boxxol?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhigyjem neki hogy boxxol?

Figyelt kérdés
Lány azt mondta nekem hogy ő boxxol de nem is látszik rajta, vastag nagy karja van
2022. aug. 28. 13:26
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Rólad se hinnénk, hogy van agyad pedig nagy fejed van.
2022. aug. 28. 13:27
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el csak neki, abból még baj nem történt.
2022. aug. 28. 13:31
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Kérd meg, ha nézhess meg egy edzését. Vagy: kérdezd meg, hogy hazahordja-e-, vagy van-e otthon eki boxkesztyűje+boxzsákja?
2022. aug. 28. 13:33
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Lehet cipőboxolasra gondolt.🤣

Lehet legboxol.

Lehet super Nintendon játszik boxolósat

Lehet angol , és úgy érti dobozol

🤣🤣

Lehet most kezdte csak 1-2-3 hete.

2022. aug. 28. 13:41
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet csak nem olyan rég kezdte vagy nem rendszeresen jár. Mégis miért hazudna ilyenben? Ha nincs nyomósabb okod, inkább hidd el neki.
2022. aug. 28. 13:43
 6/9 anonim ***** válasza:
58%
hidd el neki, ha nem akarod, hogy megverjen 🥊🥊
2022. aug. 28. 14:16
 7/9 anonim ***** válasza:
84%
Ilyeneket kérdezel, nem hogy a nyelvtan pótvizsgán ülnél! :D
2022. aug. 28. 14:41
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok, évekig kempoztam, 40 kg voltam vasággyal. Rajtam sem látszott, talán az utolsó volt a küzdősport amit kinéztek belőlem... volt olyan pasi is, akinek kis pocakja volt, ránézésre meg nem mondta volna senki, hogy heti 2x jár le edzésre (és nagyon jól is csinálta). Aki nem versenyszinten boxol, lejár heti 1x-2x nem lesz tipikus "boxoló alkat", a heti 2 is úgy néz ki általában, hogy egy technikai és egy erőnléti (ami valjuk be, heti 1 vagy 2 edzés az halottnak a csók szint). Akik versenyszinten sportolnak, szinte minden nap, azokon látszik. Akik hobbi szinten heti 2 lemennek azokon nem igazán🤷🏼‍♀️
2022. aug. 28. 14:42
 9/9 anonim ***** válasza:
En elhinnem neki, nem mindenki izmos…
2022. aug. 28. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!