Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan bizonyitsam vegre be h csak o kell? Hogy vegre elhigyje?
Figyelt kérdés
A baratomnak szinte minden ejszaka remalmai vannak hogy elhagyom es a vegen meg mindig az lesz hogy megkeresi azt a pasit aki elvett tole s azt megoli.Megebred es hozzam bujik olyankor.Honaponta egyszer eljatszuk azt hogy full reszegen haza allit es sir hogy:nem tudok annyit megadni mennyit erdemelsz,tudom h elfogsz hagyni,tudom h megunod ezt az egeszet,elveszitlek.Vagy hazajott es en a boltba voltam, ures volt a lakas mar rogton ketsegeesetten keresett es aznap vegig rosz kedvu volt es mondta hogy:olyan rosz volt,nem voltal itt csak az illatodat ereztem a szobaban,alig tudtam elviselni.Akkor kutakodik a telefonomban.Egyre tobb es tobb melot vallal pedig nem kellene,mondtam mar neki.En mar nem tudom mit tehetnek...nagyon szeretem ot,soha nem hagynam el de o megse latja ezt.Szerintetek?mit csinaljak?Azt hittem h idovel ez elmulik de nem...2018. dec. 8. 19:32
1/13 anonim válasza:
Pszichológus tud csak segíteni. Valamilyen múltbéli trauma miatt uralkodik rajta ez a szorongás.
2/13 anonim válasza:
Ez valóban olyan, amivel el kellene, hogy menjen pszichológushoz, ha gondolod akkor kísérd el, de ez mindenképpen olyan dolog amit nem szabadna annyiban hagyni.
3/13 anonim válasza:
Te ezzel semmit nem tudsz kezdeni. A párod beteg. Akármit csinálsz nem lesz elég. Menjen el szépen pszichológushoz és jöjjön rá, hogy mi okozza ezt a rettenetes önbizalomhiányt és túlzott ragaszkodást. Te ezzel semmit nem tudsz kezdeni. Ha nem hajlandó elmenni pszichológushoz akkor meg ki kell dobni a francba. Ilyen mértékben lelki sérült emberrel egyszerűen nincs értelme együtt lenni.
4/13 anonim válasza:
1#: mert a pasi a kerdesben emeli a ferfiak szinten megtepazott hirnevet? 😅
5/13 anonim válasza:
Az olyanokat, mint az első fel kellene akasztani.
6/13 A kérdező kommentje:
En semmikepp se akarom ot elhagyni,de szeretnem ha a kapcsolatunk normalis lenne
2018. dec. 8. 19:59
7/13 anonim válasza:
Valaki ìrja már le mi volt az első komment, kìváncsi vagyok xD
(Gondolom nem a mostani első szólt rosszat, ő elég jól látja)
8/13 anonim válasza:
En ilyen embernek ketto lehetoseget adnek: vagy elmegy pszichologushoz, terapiara, feldolgozni a problemait (ebben maximalisan tamogatnam lelkileg, anyagilag barhogy) vagy pedig ha erre nem hajlando, akkor isten aldja, en nem vagyok hajlando idot fecserelni egy beteg emberre, aki nem is akar meggyogyulni.
9/13 anonim válasza:
Az első kommentet én írtam, csak törölték...
Megpróbálom ujra fogalmazni, cenzúrázva, finomabban, kibővítve:
"Már régen ott kellett volna hagynod azt a gyerekes, személyiségzavaros szerencsétlen embert, nem pedig bizonyítani neki. Ez a kérdés is csak terjeszti azt a meggyőződést, hogy a nőkkel valami nincs rendben, ha ilyen döntéseket hoznak.
10/13 anonim válasza:
Nem tudod bebizonyítani neki. Ő is tudja hogy férfitöbblet van és elég ha kicsit meginog máris le lesz cserélve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!