Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan bizonyitsam vegre be h csak o kell? Hogy vegre elhigyje?
#9: Nem én töröltettem.
#4 voltam.
Miért is kellene felakasztani engem?
A kérdesben szereplő srác egy szemelyiségzavaros, önbizalomhiányos ember, az esetek nagy részeben az ilyenek követnek el bűncselekményeket a saját barátnőik/felesegük ellen "szerelemféltesből". Nem tűnt fel, hogy a srác bolond? Kutakodik a telefonban, folyamatosan hisztizik, féltékenykedik, noha nincs rá oka. Havernak se kellene nekem ilyen ember, el nem tudom képzelni, mit keres egy nő mellett.
Másrészt meg eléggé undorító, hogy ilyen példakkal dobalózol, mint az akasztás, csak azért mert nem ertünk egyet, de még taszítóbb az, aki pacsizik az ilyen kommentekre.
Remélem, kedves Moderátor, hogy a keményebb kririkák ellenőrzése mellett az ilyen gyűlöletkeltő kommentek sem kerülik el a figyelmedet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!