Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan bizonyítsam be hogy nem vagyok bolond?
Figyelt kérdés
Ismerkedési fázisban vagyunk.Túlságosan ráértem,és marha nagy hülyeségeket írtam üzenetben,mint valami idegbeteg nem normális,túlságosan előreszaladtam a témában is,és most tuti azt gondolja,hogy valami nincs rendben nálam :) Arra gondoltam,hogy addig amíg nem találkozunk,se üzenetet nem írok,nem hívom,nem lépek be közösségi oldalra,eltűnök pár napra a képből.Amire megint azt fogja gondolni hogy valami nem stimmel,de ez még mindig jobb mint az előző verzió.Élőben hogyan mondjam majd el,hogy amúgy normális vagyok,csak ha iszok véletlenül alkoholt,nem vagyok beszámítható ? N
Te szimplán ezzel a tetteddel homokba fogod dugni a fejedet és gyáva is leszel.
Nem bebizonyítani kéne, hanem megbeszélni vele, vállalni tetteidért a felelősséget. Elismered, hogy hibáztál és bocsánatot kérsz.
Ilyen egyszerű.
2017. júl. 28. 10:44
2/20 anonim válasza:
Ne játszmázz már! Komolyan ezek a taktikázások csak a hülyeséget szülik!
Mondjuk ird le neki az igazat: Bocsánat, től előreszaladtam, ne vedd komolyan az üzenetem, stb.
Ne haragzdj, de az ilyenen úgy fel tudom kapni a vizet. Legyen már gerinced és ne bújkálj el!
2017. júl. 28. 10:45
3/20 Diavolino44 válasza:
:D
Birom az ilyen csajokat, nalam az, hogy nem vagy sablonos, kulon piros pont lenne. Amugy mindenki orult valamilyen szinten. Ne parazz ra.
Nem hiszem, hogy ez befolyasolni fogja az ismerkedest, ha meg igen, akkor meg orulj, hogy megszabadultal tole az elejen.
De nyugodtal lehetsz vele is oszinte, mint ahogy ezt ide leirtad. ;)
2017. júl. 28. 10:49
4/20 A kérdező kommentje:
Szerintem jobb ezt élőben elmondani,benne is le kell hogy ülepedjen a dolog.Ráadásul ezek után azt hiszi mennyire oda vagyok érte,milyen szerelmes vagyok,pedig nem így van,ha nem jelentkezek pár napig,akkor tudni fogja hogy nélküle is tudok létezni.
2017. júl. 28. 10:50
5/20 A kérdező kommentje:
Csak ez kétszer megtörtént egymás után,és szerintem megijedt hogy nem vagyok beszámítható agyilag :)
2017. júl. 28. 10:51
6/20 anonim válasza:
Tehat reszegen bevallottad neki az igazat, most pedig megijedtel, es jatszmaba kezdesz? Varjal meg ezzel a randival, amig fel nem nosz picit.
2017. júl. 28. 10:53
7/20 A kérdező kommentje:
Túlságosan úgy tűnik neki most,hogy halálosan szerelmes lehetek,ezért csinálom a fesztivált,de ez nem így van.Tetszik,meg minden,de nem vagyok az.
2017. júl. 28. 10:55
8/20 anonim válasza:
Most ezen mi olyan bonyolult? Írásban is megteheted "bocsi ha sokat iszok hülyeséget beszélek" mindenkivel így van. Nem nagy dolog azt sem megírni hogy tetszik de nem vagy szerelmes. Most komolyan hány éves vagy hogy ilyen dolgok miatt játszol olyat hogy nem mész fel pár napig? Ezt kb a 15 évesek szokták csinálni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!