Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan bizonyítsam be hogy nem vagyok bolond?
Figyelt kérdés
Ismerkedési fázisban vagyunk.Túlságosan ráértem,és marha nagy hülyeségeket írtam üzenetben,mint valami idegbeteg nem normális,túlságosan előreszaladtam a témában is,és most tuti azt gondolja,hogy valami nincs rendben nálam :) Arra gondoltam,hogy addig amíg nem találkozunk,se üzenetet nem írok,nem hívom,nem lépek be közösségi oldalra,eltűnök pár napra a képből.Amire megint azt fogja gondolni hogy valami nem stimmel,de ez még mindig jobb mint az előző verzió.Élőben hogyan mondjam majd el,hogy amúgy normális vagyok,csak ha iszok véletlenül alkoholt,nem vagyok beszámítható ? N2017. júl. 28. 10:42
11/20 A kérdező kommentje:
le se merem írni az életkort ... akkor lehet hogy tényleg bolond vagyok
2017. júl. 28. 13:22
12/20 anonim válasza:
Már mindegy, írd le.Engem a másik félé is érdekelne. :D
13/20 anonim válasza:
Sztem nyugodtan jöhet a szünet, ha pár nap múlva tali.
És ott nyugodtan elnézést kérhetsz, meg bevallhatod, hogy elragadtattad magad stb... szóval.jóígy sztem
14/20 A kérdező kommentje:
Én majdnem 40,nem sok eszem van,ő elmúlt 40,és van esze.. és mivel van esze,lehet hogy ilyen bolonddal ezek után már nem is kezd ki...:) akkor most szünetelek,legjobb lesz élőben ezt tisztázni,mert élőben úgy se tud ellenállni nekem,azért csak jobb úgy elmondani neki hogy közben puszilgatom,mondjuk a nyakát :)
2017. júl. 28. 14:08
15/20 anonim válasza:
Az úgy komoly. :D Elég, ha írásban elnézést kérsz, megmondod, hogy majd a többit személyesen megbeszélitek. Nem kell ilyen "szünet", meg nem lépek be stb. Nem írtad, hogy akkor mit reagált, vagy reagált-e egyáltalán, de lehet, hogy szemtől szemben majd jót röhög rajtad és ennyi.
17/20 A kérdező kommentje:
Na most visszalopózom a közösségi oldalra,megnézem mi történik..
2017. júl. 28. 18:36
18/20 A kérdező kommentje:
nem merek rámenni az üzenetekre,nem akarom látni miket írtam.. de mivel nincs új üzim,nem keresett ...:( így nem is merek írni semmit,lapulok mint nyuszi a gazban
2017. júl. 28. 18:46
19/20 anonim válasza:
Ne igyál annyi kávét.
És ne firkálj ki a gyakorira trollkérdést, csak mer' az egy jó játéknak tűnik.
20/20 A kérdező kommentje:
Konkrétan pont nem trollkérdés... minden rendben van,kaptam üzit :)
2017. júl. 29. 07:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!