Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, mennyi az a fizetés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, mennyi az a fizetés amivel egy férfi már labdába rúghat nálatok?

Figyelt kérdés
A kérdés nem provokáció. Nem szeretném ha a kérdésem veszekedésbe fordulna át. Szimplán csak kíváncsi vagyok, hogy az itt jelenlévő nőknél van e egy minimum határ ami alatt nem ismerkednek egy adott férfival.

2022. aug. 28. 10:35
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
74%
17 azert nem jott ertelmes valasz mert nincs
2022. aug. 28. 13:29
 22/27 anonim ***** válasza:
83%
Soha nem nézte egyik nőm sem, hogy mennyi pénzem van. Szakadt egyetemistaként is voltam milliárdos szülők gyerekével. Most pilótaként dolgozom, havi 2M felett átlagban, és a mostani barátnőmet sem érdekli mennyit keresek. Ugyan olyan szívesen eljön velem egy hétvégére szoboszlóra, mint a seychellesre. Ha szeret valaki, nem a pénzed miatt fog. Ha meg amiatt kellesz, akkor küldd el melegebb éghajlatra a lányt..
2022. aug. 28. 13:55
 23/27 anonim ***** válasza:
5%
22 ebbe azé ne legyél olyan biztos, h a pénz kicsit sem érdekli. Nem akarlak elkeseríteni, de simán tudhatja mennyit keres egy pilóta. Elég ha magát az oktatás árat megnézni.
2022. aug. 28. 14:39
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Amikor összejöttem a párommal, akkor havi 170 et kerestem. Na puff. Mégis belém szeretett, velem volt. Most ennek 5x ét. De nem szállt el a pénztől.
2022. aug. 28. 14:59
 25/27 anonim ***** válasza:
0%

Attol, hogy te ennyit keresel, és te megelégszel ezzel, más még nem biztos. És eleve nem jöhetne szóba olyan pasi soha, aki nálam kevesebbet keres. Nem müködne

2022. aug. 28. 16:24
 26/27 anonim ***** válasza:
50%

Na jó, ezt hagyjuk már,hogy itt senkit se érdekel,hogy mennyit keres a férfi….”az a lényeg,hogy dolgozzon,hogy becsületes legyen,motivált,álljon saját lábon akár 170ből”…..

Öcsém aki 170 meg 250ből meg tud élni ha férfi ha nő úgy,hogy nem lakik otthon az szóljon már..köszi!!😂

Azért fontos,hogy legalább az egyik jól keressen(bár a jelenlegi helyzetben nem is tudom mi az a pénz amiből az embernek még marad is..), és azért nagy átlagba a férgiak amúgy is jobban keresnek,mint a nők.

Számít a pénz..lehetek felszínes pénzéhes is akár de ha nincs abból van a baj..

2022. aug. 29. 21:36
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
egydül élek, 150ezret keresek havonta, nem mindennapos munkával, mert tanulok, lakást bérelek magamban (ez télen max 90ezer), barátnőm nincs, de nem moslékot eszem, magamnak főzök, hihetetlen, de egy adag egészséges kaját ki lehet hozni 500ftból (rizs csirke brokkoli pl) edzek itthon és kondiparkban, futni járok.
2022. aug. 29. 23:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!