Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Anyagilag kihasznál a pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyagilag kihasznál a pasi szerintetek, mit tennétek?

Figyelt kérdés
190 km van köztünk, először ő jött hozzám, pontosabban egy étteremben találkoztunk. Úgy voltam vele, hogy nyilván neki is költség ez az út (dízel) , így nem szóltam semmit, mikor az éttermeben nem szállt be a fizetésbe, én fizettem ki a 26 ezres számlát, majd az este további részét a lakásomban töltöttük Következő randinkon én mentem hozzá, nagyon finom kaját főzött, előtte kérdezte, hogy miket szeretek, nem akart olyat, amit esetleg nem. Majd ismét jött hozzám, közölte, hogy nagyon extra volt a múltkori hely, menjünk megint oda, ismét mindent én fizettem. Annyira kínos ez az egész,nem is tudom,hogy hozzam fel neki. Vagy normális mindez, hisz én sem fizettem, mikor főzött rám?

2022. ápr. 20. 15:35
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
95%
Legközelebb mondd neki, hogy inkább csak egy mekibe menjetek, vagy főzz neki te is otthon, és nézd meg a reakcióját. Beszéld meg vele, lehet, hogy nem is gondolja, hogy ez probléma, bár azért elég nagy red flag, hogy első randin mindent Te fizettél az étteremben. Első alkalommal azért illik a pasinak rendezni a számlát, még akkor is, ha ő utazott hozzád.
2022. ápr. 20. 15:38
 2/25 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
18%

Felnőtt embereknél ez úgy megy, az fizet, aki meghívja a másikat.

Ha ilyen nagy távok vannak, akkor meg már a randi ELŐTT felmerül az anyagiak kérdése, normális esetben.

Vagy legalábbis, mikor jött hozzám a férjem 330 km-t, én mondtam, okés, de akkor a fagyit, sört én állom. Kemény 18 évesek voltunk, nem volt sok pénzünk, de eszünk meg szánk már igen.

2022. ápr. 20. 15:40
 3/25 A kérdező kommentje:
Bocsánat,az még fontos és kihagytam a leírásból, hogy mindketten dolgozunk, önálló keresettel rendelkezünk.
2022. ápr. 20. 15:41
 4/25 anonim ***** válasza:
15%
190 km. Ebből látszik milyen buta vagy.
2022. ápr. 20. 15:41
 5/25 anonim ***** válasza:
92%
Furcsa, fel sem ajánlja, hogy fizet, csak várja, hogy majd te, vagy hogy kell ezt elképzelni? Egyébként én is azt tanácsolom, mint az első válaszoló, legközelebb (már ha lesz) főzz neki te is otthon, vagy jegyezd meg, hogy olcsóbb helyre mennél.
2022. ápr. 20. 15:47
 6/25 A kérdező kommentje:
Tudok főzni, szinte mindennap főzök magamra, de mindkétszer egy szusizóban voltunk. Többször próbáltam már otthon megcsinálni, sosem lett olyan, mint kellene, ez az egy étel, ami kifog rajtam. Nem ajánlotta fel, hogy fizet. Én meg csak nem kezdem el mondani egy csomó ember előtt az étterem közepén, hogy fizesse ki a saját fogyasztását
2022. ápr. 20. 15:51
 7/25 anonim ***** válasza:
93%
Menj hozzá Te és vitesd magad egy jó étterembe. Kíváncsi leszek.
2022. ápr. 20. 15:56
 8/25 anonim ***** válasza:
69%

Ezt előre kellett volna lebeszélni, de ha már így alakult, ott helyben is megbeszéli egy jóérzésű ember. Az ha ő főz messze olcsóbb amúgy. És egy gyors számolással 380 km dízel, még ha sokat fogyaszt is 14000-ből kijön, ha hozzáadjuk a 26000-es számlát az 40, annak a fele 20ezer.

Két felnőtt amúgy ennyire nem tudja ezt megbeszélni? Miért nem lehet erről beszélni? Miért ekkora tabutéma?

2022. ápr. 20. 15:57
 9/25 anonim ***** válasza:
94%
Nem ertem, hogy egy meg csak ki sem alakult kapcsolatnal, ki szerint remek otlet a 26000 forintos randis kajalgatasok? Volt 3 randid elkoltottel 50K-t es barmikor kiderulhet, hogy nem is illetek ossze. Ennyire ne legyel ketsegbeesett. A 190 km-eket meg felejtsd el. Ismerkedj a kozelben es ha ugy alakul, akkor kesobb nem gond a tavolsag, ha mar egy par vagytok. De igy?
2022. ápr. 20. 16:04
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Én kidobnám. Ezt direkt csinálja. Még ha visszahívott volna valami drága helyre, mikor te mentél hozzá, akkor oké, ha neked beleférne amgy, de így nem.
2022. ápr. 20. 16:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!