Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, mennyi az a fizetés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, mennyi az a fizetés amivel egy férfi már labdába rúghat nálatok?

Figyelt kérdés
A kérdés nem provokáció. Nem szeretném ha a kérdésem veszekedésbe fordulna át. Szimplán csak kíváncsi vagyok, hogy az itt jelenlévő nőknél van e egy minimum határ ami alatt nem ismerkednek egy adott férfival.

2022. aug. 28. 10:35
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
81%
"A kérdés nem provokáció. Nem szeretném ha a kérdésem veszekedésbe fordulna át." :DDD Ez biztos? :D
2022. aug. 28. 10:39
 2/27 anonim ***** válasza:
97%
Nincs minimum határ. Nem mástól várom el, hogy megkeresse azt a pénzt amire nekem van szükségem.
2022. aug. 28. 10:43
 3/27 anonim ***** válasza:
91%
Nem tudnék számot mondani... Végezzen értelmes munkát és ne éljen jelentősen rosszabbul, mint én.
2022. aug. 28. 10:44
 4/27 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem meg provokáció, hisz ez naponta meg van kérdezve vagy 10x. De majd a moderátorok eldöntik, kinek van igaza.
2022. aug. 28. 10:44
 5/27 A kérdező kommentje:
Ha a problémát és a balhét keresitek mindenben akkor persze, hogy provokáció. Nektek az. Tudom, hogy kényes a téma. De ennyire nehéz elhinni, hogy ennél a kérdésnél nincs hátsószándék?
2022. aug. 28. 10:47
 6/27 anonim ***** válasza:
24%

Havi fizetés? Az mind kevés. Mindegy hogy 300 vagy 500 havonta, kevés.

Legyen egy vállalkozása, miből havi 5-10-15 millió is bejön.

2022. aug. 28. 10:48
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ilyen összeg, és amúgy egyáltalán nem kényes téma, legalább is nekem nem.

Ismerek zenetanárt, forintra pontosan nem tudom a fizetését, 200 ezer alatt van a nettó. Huszadrangú történet, mert nagyon tehetséges, intelligens, elhivatott ember. Simán labdába rúgna nálam, még úgy is, hogy zenészekkel nem a legkönnyebb (én is az vagyok, csak nem hivatásos).

2022. aug. 28. 10:52
 8/27 anonim ***** válasza:
76%

Nincs ilyen. Legyen egy munkahelye, ahova be is jár tisztességesen, és ne költse el hülyeségekre a fizetést. Hogy az a fizetés mennyi az mindegy, csak legyen maga a férfi életrevaló. Mert akár kereshet havi 580at ha közben a szüleivel él és az anyja mossa a ruháit 30 évesen is, az számomra nem egy életrevaló férfi, hiába vannak milliói a számláján és már rég élhetné a saját életét. De ha havi 170ből pl. egyedül él és főz magára, az már sokkal tiszteletre méltóbb és felnéznék rá mint férfira, függetlenül attól hogy lehet, hogy hó végére épp csak hogy meg tud élni. De most ne pontozzanak le a még otthon élő férfiak, ez csak egy példa volt. Tehát nincs olyan, hogy ennyit meg ennyit keressen. Fontosabb a szorgalma, az élethez való hozzáállása.

De ez az én véleményem.

26N

2022. aug. 28. 10:54
 9/27 anonim ***** válasza:
94%

Mennyiből tud az anyja nélkül megélni? Na, kb annyi.

Én nem érzek ingerenciát sem a közös kasszára, sem a folyamatos rongyrázásra, sem a családalapításra, így nem igazán számít, hogy mennyit keres a másik.

Vegye ki a részét a rezsiből meg a kajából, tudjunk néha elmenni ide-oda meg évente 1-2 alkalommal nyaralni, aztán szevasz. Erre kb 200 000 ft bőven elég, csak normálisan kell vele bánni és nem faszhosszabbítókra eltapsolni.

2022. aug. 28. 10:59
 10/27 anonim ***** válasza:
14%

Netto 6-800 ezer! Semmi extra!

(Eb netto 532.őt kapok)

2022. aug. 28. 11:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!