Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A legtöbb nő nem járna egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb nő nem járna egy tanár pasival?

Figyelt kérdés

Ugye itt gyakran olvasni hogy nettó 300 alatt a férfi gyakorlatilag egy gyökér és életképtelen.

Na de egy tanár kezdőként/pár éves gyakkal még 200 nettót is alig keres.

Akkor rengeteg nő nem kezdene tanár pasival? AKik azért mégiscsak a jövő generációt tanítják, nem gyári szalagmunkások.

Nagyon durva, nem?

2022. aug. 28. 09:41
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon.
2022. aug. 28. 09:44
 2/28 anonim ***** válasza:
30%

Nem a fizetés miatt nem kezdenék, hanem azért, mert tanárnak ment.

Utáltam általánosba, meg gimibe járni, az egész közegről hallani sem akarok semmit, főleg a páromtól nem napi szinten.

Jófej tanárom se nagyon volt, több embernek felnőtt létére néha szánalmas volt a viselkedése, lehet picit előítéletes is vagyok emiatt, de ez van, nekem sajnos rossz tapasztalatok jutottak. Egyetemen nem volt ilyen bajom.

Miért nem egy szintén tanár párt keresel magadnak?

2022. aug. 28. 09:49
 3/28 anonim ***** válasza:
25%

Komoly szint. Nos ha nem lenne a gyari szallagmunkás akkor leállnak a gyár, ha leáll a gyar akkor nem tudod zsugorszámra venni a palackozott vizet a boltban mert nincs aki legyártsa a műanyag üveget. Rá kellene végre jönni arra, hogy attól, hogy valaki gyárban dolgozik nem lesz kevesebb egy tanártól.

Azok a nők akik pedig a fizetésük alapján kategorizálják a férfiakat borzalmasan ostobák. Értem én a dolgot. Kell az anyagi biztonság. Világos. Viszont azt a nő is meg tudja teremteni. Nem muszáj a férfira hárítani ezt a dolgot is. Egyenjogúság van, nem igaz :)? Másrészt: az ilyen nő általában szül majd 2 gyereket aztán hírtelen rájön, hogy nincs kedve visszamenni dolgozni és kell neki a csávó aki majd szépen eltartja. Ez erről szól.

2022. aug. 28. 10:00
 4/28 anonim ***** válasza:
98%

3 - "Nos ha nem lenne a gyari szallagmunkás akkor leállnak a gyár, ha leáll a gyar akkor nem tudod zsugorszámra venni a palackozott vizet a boltban mert nincs aki legyártsa a műanyag üveget."

Ez a legáltalánosabb proli duma... Olyan azonban nem lesz, hogy ne lenne szalagmunkás, pont azért, mert ezt a munkát (kis túlzással) bárki el tudja végezni. Ha felmond egy kutatóorvos, az nagy veszteség, mert nehéz őt pótolni, ha viszont felmond egy szalagmunkás, keresnek helyette bárkit...

"attól, hogy valaki gyárban dolgozik nem lesz kevesebb egy tanártól."

Ezzel egyébként egyetértek. Emberileg lehet millió pozitív és szuper tulajdonsága, az viszont, hogy a munkaerőpiacon nagyon alacsony az értéke, az biztos.

2022. aug. 28. 10:07
 5/28 anonim ***** válasza:
87%

3

Tényleg rémesen proli a duma, amit nyomsz. Hallottál már az automatizációról?

Mintha százötven éve egy földműves pótolhatatlannak tartotta volna magát...

2022. aug. 28. 10:14
 6/28 anonim ***** válasza:
11%

#4 Proli duma? Hmm. Elképzelhető. Ebbe még nem is gondoltam bele. Mindenesetre kíváncsi lennék mi történne, ha az egyesek által lenézett összes gyári munkás felmondana és minden gyár leállna. Utánpótlás persze nem lenne. Kíváncsi lennek milyen lenne a közvélekedés. Persze csak tételezzük fel. Nehogy véletlen a proli dumám mellé proli felfogásom is legyen. Isten ments.

Munkaerőpiaci érték? Erről igazából kár lenne vitázni. Aki nem orvos, ITs vagy penzügyes annak eleve nem ér semmit az érteke a piacon. Legalabbis az itteniek szerint.

2022. aug. 28. 10:19
 7/28 anonim ***** válasza:
31%

Szuper, hogy a "jövő generácioját tanitja", de én az ő álmaiért, miért áldozzam fel a sajátomat?

Az én elképzelésem az életutról a követköző volt: Férjhez megyek, szép ház, 2 gyerkőc, 2db rendes, biztonságos középkategoriás autó, évi egy külföldi nyaralás,+ evi 1-2 belföldi, nem kell fillérezgetnem a boltban, nem kell azt néznem, hogy most cipőt vegyek a gyereknek, vagy ruhát magamnak, nincs stressz a sárga csekekktől, ha bedöglik a hütő(vsgy bármi más) gond nélkül tudunk újat venni, nem jelent gondot a magánovoda, stb.!

Namárnost, én is tanár szerettem volna lenni, (szerencsére a szüleim lebeszéltek) érdeklődnék, hogy ha egy tanárt választok férjemnek, akkor ez hogyan valósult volna meg, netto 200 ezerből? Mielőtt hisztikeznél, hogy anyagias, stb. én sem minimálbérért dolgozom, (igaz, most GYED.en vagyok) de dupla ennyi nettoval jöttem el GYED.re.

Komolyan érdekel....

2022. aug. 28. 10:21
 8/28 anonim ***** válasza:
96%

Nekem fontos az intelligencia, tudás, fejlődésre törekvés, a hivatástudat és hogy szeresse az ember amit csinál.

Plusz pont, ha kapcsolódik az én szakterületemhez.

Ez általában nagyon sok pénzzel jár, de egy matek-fizika/matek-infó szakos tanár is teljesítheti. Sőt fel is néznék rá, hogy annak ellenére, hogy hülyére kereshetné magát, érdekli a jövő generáció és beléjük fekteti a tudását.

Szóval de, szerintem a többségnél a tanárok is szóbajönnek.

2022. aug. 28. 10:22
 9/28 anonim ***** válasza:
93%
Én még szingli tanárbácsival nem találkoztam, se gyerekként, sem most szülőként. Szerintem egy férfi, ha úgy tűnik, hogy szereti a gyerekeket és elbír egy osztálynyival is, és hát annyira van okos, hogy megcsinált egy diplomát, és folyton sok nővel van körbevéve, akkor elkel.
2022. aug. 28. 10:24
 10/28 anonim ***** válasza:
97%

Nem vagyunk jobban rászorulva (rövid u-val) a prolik munkájára, mint ők a miénkre. Persze tudom, hogy aki annyit tud hozzátenni a világhoz, hogy monoton mozdulatokat végez egy gyártósor mellett, az azt hiszi, hogy ő működteti a világot. Csak sajnos a gyártósort mérnökök tervezik, kalibrálják és tartják karban, a gyártást mérnökinformatikusok és pénzügyi menedzserek határozzák meg, a vállalat működését pénzügyesek és jogászok hada teszi zökkenőmentessé, a munkaerőt HR-esek szervezik be, az gazdasági kapcsolatokat üzletkötők, marketingesek biztosítják, az állammal, a dolgozókkal, a vevőkkel és a partnerekkel való elszámolást pedig könyvelők végzik. És most csak egy termelő vállalat összetételén futottam át a teljesség igénye nélkül.

Akármelyik láncszem hiányzik, a folyamat leáll, csakhogy:

1. Egy jó pénzügyest / menedzsert / mérnököt / könyvelőt picit nehezebb találni, mint egy nyolcosztályos enbert, aki minimálbérért meg tud tanulni 3 mozdulatot.

2. Az automatizáció első sorban a fizikai munkát teszi hót fölöslegessé, még véletlenül sem a jogi kérdéseket oldja meg hamarabb.

Bizony, a gyári munkások a legkönnyebben, leggyorsabban és legolcsóbban pótolhatóak.

Lehet ajvékolni meg mocskolódni, de ez a helyzet.

2022. aug. 28. 10:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!