Igaz, hogy kézségtárgyaknál a legtöbb tanár akkor is megadja minimum a kettest, ha valaki megcsinálja, amit kell, de nagyon bénán végzi el a feladatot?
Figyelt kérdés
Vagyis igaz az, hogy technikából, rajzból, énekből, testnevelésből általában csak akkor adnak 1-est, ha valaki nem csinálja meg a feladatokat, gyakorlatokat, vagy lóg, ebből kifolyólag megbukni is így lehet csak belőlük?
Nálunk anno így volt, ha valaki megcsinálta, amit kértek, lehetett akármilyen rossz munka, gyakorlat, a 2-est minimum megkapta.
Nálatok hogy van/volt?
Tanárok is írhatnak, hogy ők mikor szoktak 1-est adni kézségtárgyaknál.
2021. okt. 14. 15:56
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
17 szavazat
1/2 anonim válasza:
Igen, sőt többnyire akkor is ha nem csinálsz semmit.
2/2 anonim válasza:
Nem. Én rajzból kaptam 2-est. Magamhoz képest nagyon szép munkát csináltam de nem vagyok rajz művész és rajz órán nem tanítanak meg rajzolni csak azt mondják hogy rajzoljuk le ezt meg azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!