Mindegyik félévben tartani kell a 3,5-ös átlagot és teljesíteni minimum 18 kreditet, hogy később se soroljanak át önköltséges képzésre? DE-BTK, osztatlan tanárképzés.
Korábban elvégeztem egy anglisztika alapszakot, az itt teljesített tárgyakat elismertettem. Angol nyelv és kultúra - magyartanár szakra vettek fel, állami ösztöndíjas a képzés. A Neptun 86 kreditet jelez az akkreditáció miatt (73 anglisztikával összefüggő kredit + 13 kredit, ami magában foglal 7 magyaros és 1 pszichológiai kurzust). Egy üzenetben azt írták, hogy 3,5-ös átlag, valamint félévenként minimum 18 kredit teljesítése a feltétele annak, hogy a hallgató államilag támogatott képzésben maradhasson.
Kell félnem attól, hogy esetleg átsorolnak? Anglisztika alapszakon több kettesem is volt. Újabban már a jóváírt, elismert tárgyak eredménye is beleszámít az átlagba. Mindegyik angolos tárgy eredményét figyelembe fogják venni, vagy csak azokatt, amelyeket amúgy is fel kellett volna venni az adott félévben?
Értem. Köszönöm a választ! :)
Csak arra voltam kíváncsi, hogy nem-e fog baj származni abból, hogy 86 kreditet jelez a Neptun.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!