Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem csókol meg vagy ér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem csókol meg vagy ér hozzám?

Figyelt kérdés

Van egy 40+ férfi. Már a 3. randin is túl vagyunk, de se puszi, se csók, se egy icipici érintés vagy simogatás nem volt a részéről. Jókat, majdnem 3 órán keresztül folyamatosan beszélgettünk, kérte hogy legyen 4. randi. Néha észrevettem, hogy néz, mosolyog és elkapja a tekintetét aztán megint rám néz és megint mosolyog.

Egyáltalán nem is biztos hogy nőként néz rám? Miért nem közeledik? Lehet ennyire félénk? Tudja hogy tetszik nekem… nincs nehéz dolga.

De honnan tudhatom, hogy tetszem neki és nemcsak barátként hív el?

2022. aug. 28. 06:53
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
13. A domina az miért? Hogy jön ki? Jöhet privibe is. köszi
2022. aug. 28. 18:40
 22/25 anonim ***** válasza:

Szerintem próbálj meg te valami apró közelítést.

Így talán felbátorodik. Érezni fogja, hogy joga van hozzád.

Lehet ám abban valami amit a 15 mond.

Amikor az ember évekig próbálkozik a társkereséssel és nem megy, akkor teljesen elillan az önbizalom és a hit.

Ha viszont mégiscsak belebotlik valakibe, akkor leblokkol, és nem hiszi el, hogy sikerült.

Nem fogja fel, és nem hiszi el, hogy amiről eddig csak álmodozott, azt most megteheti.

Valószínű hogy téged szépnek, és jó csajnak tart, és nem hiszi el, hogy ez most neki is megadatott.

Hihetetlennek tűnik neki, hogy belépett a szerencsés férfiak táborába.

Sajnos én is ilyen vagyok. Oly sok szenvedés után, már szinte nem hiszem el, hogy a jó, az velem is megtörténhet.

Hogy nekem is jogom van egy szép nőhöz, és nem csak a szép férfiaknak, és nem csak azoknak akik erre rászolgáltak.

2022. aug. 29. 20:52
 23/25 A kérdező kommentje:
Kedves #22! Köszönöm a választ! Olyan jó lenne ha az lenne, amit Te mondasz! De nem hiszem. Az a mi kis előzményünk, hogy munkatársak voltunk. Őt kirúgták de nem ő nagyon tetszett. Észre se vett. És miután kirúgták, írogatni kezdtem neki. 3 hónapon keresztül minden reggel jó reggelt és minden este (kivétel nélkül) jó éjszakát üzenetet írtam. Érdeklődtem, drukkoltam az interjúk előtt.... Annyit írtam neki. Míg egyszer 3 hónap után azt írta, hogy nem érdeklem őt. És ez nem fog megváltozni. Annyira fájt. Ez volt decemberben. És most júliusban randira hívott. Pénteken lesz a 4. randink. Úgy izgulok. Ő tudja, hogy tetszik nekem, nincs nehéz dolga. De nem kezdeményez. Szerintem nem tetszem neki. :(( Max. a kedvességem tetszik neki, mert az imponál neki. :((
2022. aug. 30. 14:20
 24/25 anonim ***** válasza:

23. Hát nem vagy semmi. :)

Észre se vett évekig, majd te nyomultál, majd elmondta, hogy nem érdekled, majd találkozik veled ezek szerint barátilag, s te nem érted, hogy miért nem közeledik.

Hát szerintem akkor tényleg nem vonzódik hozzád.

2022. aug. 30. 14:24
 25/25 anonim ***** válasza:

Ez így,tényleg nagyon érdekes.

Az nem vitatott tény, hogy ma nagyon nehéz egy férfinak nőhöz jutni.

/Hogy miért, ebbe most ne menjünk bele./

Ez tény, ezzel senki sem vitatkotik.

Éppen ezért, nagyon fúrcsa ahogy ez a férfi viselkedik.

Neki örülnie kéne, hogy ennyire foglalkozni akar vele valaki.

Velem, valószínűleg madarat lehetne fogatni, mert ehhez oly nagy szerencse kell, ami keveseknek adatik meg.

Ezért furcsállom nagyon a fennálló helyzetet.

Kiváncsi vagyok nagyon a folytatásra.

Vajon mi történik a következő randikon.

Majd írd meg kicsi mindenképp.

22#

2022. aug. 30. 15:02
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!