Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem csókol meg vagy ér hozzám?
Figyelt kérdés
Van egy 40+ férfi. Már a 3. randin is túl vagyunk, de se puszi, se csók, se egy icipici érintés vagy simogatás nem volt a részéről. Jókat, majdnem 3 órán keresztül folyamatosan beszélgettünk, kérte hogy legyen 4. randi. Néha észrevettem, hogy néz, mosolyog és elkapja a tekintetét aztán megint rám néz és megint mosolyog.
Egyáltalán nem is biztos hogy nőként néz rám? Miért nem közeledik? Lehet ennyire félénk? Tudja hogy tetszik nekem… nincs nehéz dolga.
De honnan tudhatom, hogy tetszem neki és nemcsak barátként hív el?
2022. aug. 28. 06:53
11/25 anonim válasza:
Nyújtsd ki a kezed felé amikor sétáltok. Ha nem fogja meg a kezed, felejtős a pasi. De még egy puszit sem ad találkozáskor vagy elbúcsúzásjor a randi végén, én ezt nem értem. És már három randin túl vagytok.
12/25 anonim válasza:
Már a "bugyidban" kellene kotorásznia ... nemhogy még puszit se adott.
13/25 anonim válasza:
Lehet dominát keres
Vagy szűz
Vagy direkt szórakozik
14/25 A kérdező kommentje:
Én is arra gondoltam, hogy hozzáérek a kezéhez. Nem megfogom. Ha viszonoz akkor ok, ha nem, akkor felejtős?
2022. aug. 28. 08:29
15/25 anonim válasza:
Nem ismered a múltját. Lehet hogy jégcsap királynőkkel volt eddig, akiknél hiába próbálkozott. Ezt onnan tudom, hogy voltam ilyen kapcsolatban, teljesen megölte az önbizalmam. Idő kell ahhoz, hogy egy ember újra higgyen abban, hogy amit szeretne azt megteheti.
16/25 anonim válasza:
Érintsd meg a kezét. Meg kérdezd arról, mik a szándékai. Másképp nem jutsz vele előre. lehet száz randizok is.
17/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igen, meg kellene kérdeznem. De szégyellem is magam miatta, félek, hogy mit fog szólni/mondani és mit fog gondolni rólam. És ha ezzel elijesztem?
2022. aug. 28. 11:38
18/25 anonim válasza:
Valamit csak kell tenned, ha ő nem közeledik feléd. Szokott a szemedbe nézni? És legelőször milyen szándékkal szólított meg? Személyesen vagy neten kezdtetek ismerkedni?
19/25 A kérdező kommentje:
Upgrade🙂Megkaptam a megerősítést. Írt, hogy reméli randizok még vele. Úgy örültem és megkönnyebbültem. Talán akkor tényleg ennyire félénk?!
Köszönöm a válaszokat.❤️❤️❤️
Gabi
2022. aug. 28. 12:41
20/25 anonim válasza:
Mehlg latod majd. Jó randizást kívánok Nektek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!