Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Talin az exéről beszélt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Talin az exéről beszélt sokat, csak barátként gondol rám?

Figyelt kérdés

Van egy 28/F, aki 10 éve a legjobb barátnőmmel járt, akkor nagyon összebarátkoztunk, aztán szétmentek 1 év után, közben a barátnőm már nem a bnőm, mert nem tartott igényt a társaságomra évek óta, viszont ez a srác, 10 éve kb évente rám ír, hogy mizu velem, volt mikor egész sokat beszélgettünk messengeren, de volt mikor csak 1-2 mondatot. Általában ő írt nekem, de most kivételesen én írtam rá 1 év elteltével. Rögtön el is hívott talizni. Nem randiként álltam hozzá, hanem inkább baráti taliként, de nem tudom hova tenni őt most. Teljesen kétes jelek vannak, hogy barátként vagy többként tekint rám. Írom a jeleket:

Csak barátként:

-rengeteget beszélt az exéről(2 hete mentek szét, teljesen kivan tőle, szereti még)

-beszélt más lányokról is, és a dugópajtijáról is(akivel csak dugni járnak össze mikor épp nincs kapcsolata)

-nem lépett az irányomba semmit, nem voltak mély egymás szemébe nézések, érintések, semmi

Többként mint barát:

-csak miattam utazott 2-2 órát (ilyen messze lakunk egymástól)

-végiglelkiztük a talit és ő kezdeményezte

-udvarias volt velem

-fél napot velem töltött és maradt volna még, csak én mondtam h haza kell jönnöm már

-tali után mikor hazaért írt üzit hogy köszöni, jól érezte magát

-tali óta szinte megállás nélkül írogat messengeren (2 napja) (de az exe is szóba-szóbakerül)

-bókolt messengeren a külsőmre és belsőmre vonatkozóan is, de csak minimálisat

-már a következő talit tervezgeti velem

Viszont tényleg elég sokat beszél az exéről. Most még biztos nem áll készen egy kapcsolatra, de jó volna tudnom, hogy szabad-e közel engednem magamhoz annyira, hogy gyengéd érzelmeket táplálhatok iránta, vagy tartsam magam a baráti zónánál.

27/N

2022. aug. 26. 17:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyelőre kezeld barátként. Az idő fogja eldönteni úgyis, a helyedben most még óvatos lennék.
2022. aug. 26. 17:50
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Kapcsolatra nek all keszen, de dugna szexkapcsiban. Erdekled mert kulonben nem keresne, csak tobbet nem aar tőled. + panaszkodas olyanokrol akiken nincs meg túl... Szanalmas az ilyen
2022. aug. 26. 17:56
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez nem tetszik. Ilyen lelkiszemetesláda fílingem van, akit alkalomadtán meg is lehet bánatában fektetni. Figyelj a jelekre.
2022. aug. 26. 17:56
 4/5 Ypszilon1980 ***** válasza:
79%
Semmit sem akar tőled, max. ha más nem lesz, akkor jó leszel, tipikus. Ha randizik valaki, akkor nem az exéről beszél, szóval ez csak egy sima tali volt. Vagy nemnormális. Ez a két dolog lehetséges.
2022. aug. 26. 18:01
 5/5 anonim ***** válasza:
80%
Ez a tipikus "még nem voltál meg neki, de itt az alkalom" viselkedés. Tudod attól még hogy van dugópajtija, meg nemrég lett vége a kapcsolatának, a férfiak mindig keresnek c,d,e.. lehetőséget
2022. aug. 26. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!